Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnál ma már ritkább nevét a...

Adnál ma már ritkább nevét a kislányodnak?

Figyelt kérdés
Június végére várjuk a csajszit, főleg az Éva, Szilva, Melinda, Kornélia és Magdolna nevek tetszenek, de sokan azt mondják, furcsa lenne az oviban a sok Szofi, Hanna meg Maja mellett. Szerintetek?

2016. ápr. 28. 15:42
1 2 3 4
 11/33 narancs223 ***** válasza:
100%
Magdolna az tuti ritka és nem adják :D sose volt Magdi nevű osztálytársam engem úgy hívnak nekem is kislányom lesz Kincső lesz :) szép neveket írtál nyugodtan adhatod bármelyiket
2016. ápr. 28. 17:17
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
Adnék! Kornélia és Magdolna tetszik! Mondjuk a Szofi is. ;)
2016. ápr. 28. 17:22
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes , kislányom van csilla virág környékünkön nincs rata kivül több kislány akit igy hivnának .
2016. ápr. 28. 17:24
 14/33 anonim ***** válasza:
35%
Adnék,de nem azok közül,amiket Te írtál.Azok számomra vállalhatatlanok(egy mai újszülöttnek).
2016. ápr. 28. 18:09
 15/33 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem tetszenek sokkal jobb egy Dóra vagy Zita,amik nem olyan régimódiak de nem is tucatnevek.

Nekem a Sára,Róza,Vanda,Dóra,Zita tetszik,nem tucatnevek és nem is minden második kislányt hívnak így bár minket pont nem érdekelt hogy mennyire divatos,ha tetszett azt adtuk,néhány év múlva úgyis ezekből is rengeteg lesz.Én amúgy a modenebb nevek hívei vagyok,tetszik a Lia,Lilien,Szofi,Hanna,Lora,Liza,Emmaróza,Annaróza,Lilianna,Zea,Zoé,Milla,Zorka stb

Az én lánykáim Luca,Borka(Bori) és a kisfiam Marcel(Marci)

2016. ápr. 28. 20:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem furcsa! Nekünk az Ágota, Anikó és Edit is nagyon tetszik és szóba került, de fiaim vannak:)

Nekem tetszik az Éva, Melinda (bár a Linda jobban) és a Szilvia is:)

A Kornélia nem annyira ritka, a Magdolna talán túl régies, de gyönyörű :)

2016. ápr. 29. 08:47
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
Sokkal inkább vonzódom az "örök" nevek felé, nekem kicsit sem tetszenek a felkapott divatnevek, úgyhogy sosem adnék ilyeneket. Mennyivel szebb egy Magdolna mint egy Maja!!
2016. ápr. 29. 09:22
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül a MElinda gyönyörű, szerintem :)
2016. ápr. 29. 09:28
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
Igen adnék és adtam is. Szerintem szép nevek. Nálunk Márta lett.
2016. ápr. 30. 16:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen adnék. Nekem mondjuk a Magdaléna tetszik nagyon, de férjem megvétózta, így az biztos nem lesz :( Kornélia szerintem nagyon szép, nem régies, de nem is az a modern nyafka (nekem ezek a Larák meg Lolák borzasztóak, bocsi), Melinda is nagyon szép. Szerintem jól választotok, ha ilyesmi nevet adtok neki.
2016. ápr. 30. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!