Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után (császár) két...

Szülés után (császár) két héttel elmennétek esküvőre (csak a templomira)?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, én is kb. 3 órát voltam távol a nagyobb gyerek fellépése miatt. Én a kicsit nem vittem, pont azért, mert egy kéthetes babát nem viszek tömegbe. Neki még olyan mindegy volt, hogy kivel van, jóformán alszik egész nap egy ilyen pici baba. Szerencsére lefejt tejem bőven volt, így anyukám gond nélkül meg tudta etetni, előtte persze kipróbáltuk, hogy elfogadja-e az üveget.
2016. máj. 4. 09:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi 3 hetes (első) picivel voltunk templomin. Előtte szopi, a szertartást végig aludta, haza fele a kocsiban is megetettem. Nagyon klassz volt, nekem jól esett kimozdulni viszonylag csinosan.:-)
2016. máj. 4. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!