Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok le ha a...

Ti hogy reagálnátok le ha a gyereketek ezzel állít haza az oviból?

Figyelt kérdés

Tegnap középsős fiam nagyon rosszkedvűen jött haza, kifaggattam, és kiderült hogy az eddigi nagy barátja azt mondta, hogy az anyukája (vagyis én) csúnya (konkrétan hogy néz már ki), és legalább 15 kg maradt rajta szülés után ha nem több (kistesó tavaly született). Na most ezt a gyerek nyilván nem magától találta ki.

Mondtam a kisfiamnak, hogy ne vegye fel, meg mindenkinek a saját anyukája a legszebb, meg amúgy sem a külső a legfontosabb, stb.. stb.. de őszintén kicsit szíven ütött, hogy a kis barátjának az anyja, akit eddig én bírtam, és azt hittem jóban vagyunk szemmel láthatólag kibeszél a hátam mögött. Ti beszélnétek vele? Őszintén elég dühös vagyok.

2016. ápr. 26. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Biztos hallotta valakitől, de nem biztos, hogy az anyukájától, akár az óvónőktől vagy más anyukáktól is hallhatott egy beszélgetést. Az sem biztos, hogy rólad volt szó éppen.

Szerintem is zárd le itt ezt a témát, mert úgysem derül ki. Csak magadat idegesíted vele.

2016. ápr. 26. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

egyébként miért biztos, hogy rosszindulatból mondta? információ deformálódik, ahogy írsz az anyukáról, simán el tudom képzelni, hogy ez történt.

jóban vagytok, tesi tanár, szerinte nem vészes a plusz súlyod, de felajánlotta , hogy segít (ebből gondolom, hogy beszéltetek erről)

ad1: akkor hallotta a gyerek és átírta, mert hallotta a tv-ben, hogy akinek súlyfeleslege van az csúnya (lifenetwork pl. másról se szól)

ad2: apukának mesélte este, hogy találkoztatok, van rajtad 15 kiló plusz és felajánlotta, hogy segít. gyerek szerint csúnya vagy (bocs) és így mondta.

nem vagyok naív, de ebben a történetben nem feltétlenül a rosszat látom, simán el tudom képzelni, hogy minden rosszindulat nélkül jutott már így a füledbemikor anyuka nem is így mondta

2016. ápr. 26. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Ja, én úgy értettem, hogy a kérdező írja saját magáról, hogy rajta 15 kg maradt, csak véletlenül maradt le egy m betű :)

Mondjuk az ilyen mértékű lepontozást nem értem. Nem kell velem egyetérteni, de attól még a kérdésre válaszoltam, maximum nem azt, amit a többség.

2016. ápr. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!