7:45korul megyunk az oviba, 11:30kor hozzak el a nagyszulok. Nem marad ott ebedre es alvasra. Ugyan ugy szepen fejlodik, de nem kell a tobbi gyerekhez alkalmazkodnia, mar nem nagyon alszik delutan. Heti 3x iskola elokeszitobe jarunk vele.
2016. ápr. 25. 22:58
12/30 anonim válasza:
5-ös vagyok. Miért kellett lepontozni? Nem rosszindulatból kérdeztem, hogy mások hogyan tudják megoldani, hanem komolyan érdekel (nekünk sajnos nem megy). Vagy egyesek totál ártalmatlan kérdésben is a rosszindulatot látják alapból? Jóérzésü emberek lehetnek...
2016. ápr. 25. 23:11
13/30 anonim válasza:
Hétfőtől kezdek újra dolgozni, 17 hetes terhesen.
Párom viszi majd a lányomat 6:45-re oviba, 16:40-kor szedjük össze őt.Már kérdezték ott szükséges-e ilyen korán vinni ? (6-tól van gyerekfelügyelet 17:30-ig,és nem a lányom az egyedüli aki ott van 6:45-kor....tiszta vicc)
Megmondtam,igen,szükséges,mert párom is dolgozik és én is fogok.
2016. ápr. 26. 07:18
14/30 anonim válasza:
Amikor dolgoztam: 6:55kor tettem ki, 15:45 körül hoztam el. Most, hogy gyeden vagyok 7:50 körül érünk oda ( ha az apja viszi, mert esik, hideg van, nyűgös éjszakánk volt és alszunk, akkor 7:15kor érnek oda), 15:30 körül hozom haza, de a múltkor is letolt, hogy ő játszik az udvaron a barátokkal, később menjek érte. Nagy csoportos, falun lakunk, itt délután viszik hamar a gyerkőcöket.
2016. ápr. 26. 08:46
15/30 anonim válasza:
Ferjem viszi a kisfiamat iskolaba 8:50-re es en megyek erte 15:15-re kiveve hetfon es kedden mivel hetfon tancolni jar es kedden tornaszni az iskolaban. Ilyenkor 4:30-ra megyek erte.
Nekunk azzal van szerencsenk, hogy nekem is meg a ferjemnek is rugalmas a munkaideje. Tehat nagyjabol ugy "allitottuk be", hogy en 7-tol 3-ig dolgozom es a ferjem 9-tol delutan 5-ig. Kozel van a munkahelyunk 10 perc kocsival igy megoldhato.
(Ugyan ez volt a felallas a bolcsivel es ovival is mert mindketten dolgoztunk/dolgozunk)
2016. ápr. 26. 08:55
16/30 anonim válasza:
A legnagyobb önellátó,nem kell hozni vinni.A középső elsős,Őt általában 7.40-re viszem a suliba.Visszafelé lerakom a kiscsoportost az oviba,az kb. 8-kor van.Délután attól függ,mit szeretnének.Ha a kicsinek nincs kedve ott aludni,12.30-ra megyek érte.Ha ott marad,akkor általában 15.45-kor ott vagyok.A középsőnek is a kedvétől függ.Ha nem akar bent maradni 15 órára megyek érte(előbb nem lehet,iskolaotthonos a suli,délután is van órájuk),ha maradni akkor,akkor 16 órára megyünk(az ovissal)érte.Rugalmas a munkaidőm,magamnak osztom be.
2016. ápr. 26. 09:01
17/30 anonim válasza:
Amikor dolgoztam, a férjem vitte 8 körül és én mentem érte 5re.
Most itthon vagyok, 8-9 között érünk be és 15-15:30 között megyek érte. Kivéve hétfőn, kedden és csütörtökön :-) Hétfőn úszás van, akkor 7:30-ra kell beérni. Kedd és csüt néptánc, akkor 4-f5 között megyek érte.
2016. ápr. 26. 09:12
18/30 anonim válasza:
5 km-re van tőlünk az ovi.
A férjem viszi reggel 8 körül, és ő is hozza el 16.30-17:00 között. Ha sokáig dolgozik, akkor én megyek érte 17:00 után tudok odaérni leghamarabb. Sajnos mindig ő az utolsó :(
A többi gyereket 4-ig mindenki hazaviszi, fogalmam sincs, hogy csinálják... :(
2016. ápr. 26. 09:46
19/30 anonim válasza:
6.45-re viszem reggel a csajokat az oviba, hogy 8-ra beérjek a munkahelyemre. A férjem megy értük általában 17 körül, amikor neki nem jó én 17.30 körül érek ki. Nagyszülők sajnos messze vidéken, a csajok az elsők és utolsók között szoktak sajnos lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!