Ti mit szólnátok ha gyermeketek nagymamája nem venne semmit az unokája 2 éves születésnapjára sőt el se mennének az ünnepeltet felköszönteni csak a facebookon dobnának egy üzenetet?
Figyelt kérdés
Eléggé felháborodtam hogy anyósomék át se jöttek felköszönteni a lányunkat,azt tudtam hogy zsugorik na de ennyire,meg nem is az a lényeg legalább átjöttek volna felköszönteni.Hónapok óta felénk se néztek,pedik 5 percre lakunk egymástól,és akkor anyósom panaszkodik mindenkinek hogy annyira hiányoznak az unokák mert mi nem visszük át őket,szerintem ha annyira hiányoznának nekik már át jöttek volna,bezzeg horgászni napi szinten mennek,még az is fontosabb mint az unokák.2 hete direkt át se mentünk hátha végre észre veszik magukat.2016. ápr. 24. 18:56
11/11 anonim válasza:
Semmit. Mire kèt èves lett a lányom, már megtanultam hogy nem èrdekli a nagymamáját, igy akkor már nem idegesitettem magam ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!