Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy egy lassan 20...

Normális hogy egy lassan 20 éves lány úgy gondolja hogy sosem akar majd gyereket?

Figyelt kérdés
A napokban hallottam ezt egy lány ismerősömtől hogy sohasem akar majd gyereket és kicsit meglepődtem. Más is gondolta/gondolja így ugyanennyi idősen? Ti miket hallottatok máshonnan vagy tapasztalatból, aki így gondolta régen, annak később változott a véleménye és végül lett gyereke?
2016. ápr. 21. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Majdnem 20 évesen hallani sem akartam gyerek témáról. Sőt!!!

22 évesen teherbe estem, tervezett volt. 23 évesen szültem. :)

24 vagyok. Tervben a következő.

2016. ápr. 21. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Miért ne lenne normális? Én akartam gyereket már 15 évesen is, 20 évesen már volt is gyerekem, de ugyanolyan normális az is, aki nem akar ennyi idősen gyereket, vagy aki úgy érzi, sosem akar majd. Sőt, az is normális, aki TÉNYLEG nem akar egyáltalán gyereket. Egyébként van olyan volt osztálytársam, aki 16 évesen is mondta, hogy nem akar sosem gyereket, és most, harminc évesen is azt mondja, hogy nem akar gyereket. Pedig van boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolata, egészséges is, anyagilag sem terhelné meg őket a gyerek, de nem akar. Slussz, passz. Lehet, hogy x év múlva akarni fog, én nem vagyok jós, nem tudom, de jelenleg tök jó neki így. Mondjuk idősek között is ismerek olyat, akinek nem születtek gyerekei, és nem bánja.
2016. ápr. 21. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
27 vagyok, és nem akarok gyereket. Majd, talán, de ha nem lesz, az sem tragédia.
2016. ápr. 21. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem akartam gyereket soha. Szerettem pl babázni,meg keresztlányomra vigyázni,de nem az én "gondom" volt.

Volt egy 4éves kapcsolatom és a gyogyszer mellett becsúszótt a baba. A párom 5hos terhesen lelépett. A lányom 2éves,apuka nem is látta még,fízetnie muszájj.

90%-ban nem bántam meg. Sokmindenben korlátoz,leköt és egyedül elég nehéz vele. De az élet nem ált meg. Imádom és szinte viszem mindenhova.

Anyumék azért segítenek.

Mellette is jó álásom van,megmaradt pár barátom,megyünk nyaralni,stb... (hülye példa,de a kutyám is sokszór korlátozott).

A jelenlegi párommal jól megvagyunk,egy két éven bellül tervezzük az öszeköltözést. Imádja a lányom. Ő 38éves,már nem akar gyereket (bár lehet belemennék majd vele).

A mai világba ez normális hozzáállás. Vagy változik vagy nem.

N24

2016. ápr. 21. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:

20 évesen én se akartam, még később se. Most 27 vagyok és már valamennyire szeretnék, vágyom az ezzel járó életfeladatokra, főleg, hogy látom, hogy az ismerőseimnek, akik már bevállalták, hogyan növekszik a gyerekük, hogy lesz aranyos kisbabából egy személyiség, egy ember, szerintem ez valahol lenyűgöző. Az a baj, hogy mindig kiakasztottak a mások, idegenek gyerekei, ez máig így van, de talán kicsit már kevésbé, emellett meg tudom magamról, hogy nem vagyok túlságosan gondoskodó típus, fogalmam sincs, mennyire jól tudnám ellátni, amíg még pici és teljesen rám van utalva.

Szerintem vagy lesz egykét éven belül, vagy mérlegelek, és akkor nem is lesz soha, szerintem egyébként ezzel sincs semmi baj...

2016. ápr. 22. 02:03
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel köcsög is lehetnél. Kb annyi értelme van a létednek, mint nekik. Természet ellen menni, azt tudtok. Liberális, agyatlan csürhe. :)
2016. ápr. 22. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Igazad van! Sokkal jobb, ha valaki úgy szül, hogy nem érez indíttatást a gyereknevelésre, úgysincs elég elcseszett lelkisérült ember még a világon! Az ilyenektől biztos erősödne a nemzet, a lényeg, hogy számokban el ne fogyjunk, minden másodlagos!
2016. ápr. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!