18éves lány vagyok a barátom 35éves, jó a kapcsolatunk, de van egy gyereke, tanácsokat szeretnék?
Valszeg csak a lelkiismerete furdalja hogy lepasszolta a saját gyerekét akinek igazán csak ő maradt mint szülő.
Szerintem várd ki mindennek a végét, nem emberséges a magatartása. Te sem jelentenél sokat a közös gyerekkel ha egyszer gondjai lesznek ezt ne feledd.
Én is 18 éves vagyok és maximálisan egyetértek az eddigi válaszokkal.
18 évesen miért akarsz anya lenni,amikor még te is gyerek vagy?(az egy dolog,hogy már nagykorúak vagyunk)
Ráadásul egy 35 éves pasival?
Mikor te még 48 évesen erős leszel különböző igényekkel ő már 65 éves nyugdíjas lesz.
Ráadásul már ne is haragudj,de azzal a felnőtt FÉRFIval,aki 33 évesen egy 16 éves gyerekkel kezd komoly problémák vannak.Egyáltalán van közös témátok?Egy felnőtt harmincas pasinak teljesen más a fontos az életben és máshogy látja a világot,mint egy tini.
Egyenlőre tedd le az érettségit,mert anélkül még egy OKJ-s képzésre se mehetsz el és járj be normálisan a középiskolába nem dolgozz meg gyereket nevelj,arra lesz még időd.A másik meg az,hogy egy normális szülő foggal körömmel küzd a gyerekéért.Megkérdezheted itt bármelyik anyukát,ha úgy alakulna inkább költöztek volna vissza a nagyszülőkhöz és kerestek volna ott munkát,minthogy magára hagyják a félárva gyereküket évekre,hogy közben tini srácokat szedjenek fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!