Vélemények ezekről a nevekről?
Amália (ez a kedvenc neve a férjemnek Aminak vagy Liának becézné)
Linett
Fruzsina
Panna(Panni)
Flóra
Emilía
Eddig ezeken a neveken gondolkoztunk vélemények?Nektek melyik tetszik a legjobban?:)
Ezek közül Fruzsina, Flóra esetleg Emília ami nálam átmenne a rostán.
Panna tucatnév lett, Linett nekem kissé kissebbséginek hat, illetve az Amáliáról valamiért Arzéna kisasszonyra asszociálok a Szaffiból :o Szóval nekem az a név az pont "olyan"...
Fruzsina vagy Flóra.
A Panna kislányos, a Linett egyáltalán nem hangzik szépen, az Amália és Emília nekem nagyon nénis nevek, de ha a férjed nagyon szeretné az Amáliát, talán a kettő közül még az a jobb.
Jaaaj bocsanat #10-es(ha te voltal a #2-es is) nem neked cimeztem hanem a #3-asnak.Aki azt irta h ne legyen Linett mert az o gyereke az es szeretne ha ritka nev lenne :D
Bocsibocsi megegyszer
Amália: Egy idős nő jut róla eszembe, aki púderszagot áraszt és a nemesi felmenőivel dicsekszik.
Linett: Erőltetetten magyarosított, még érződik rajta, hogy frissen átvett név. Ötven év múlva már megszokott lesz.
Panna: Hat éves kor felett véleményem szerint vállalhatatlan.
Flóra: Nem tudok elvonatkoztatni attól a jelentésétől, amit biológiai értelemben használunk (pl. élőflórás joghurt), ezért nem tetszik.
Emília: Olyan, mint Amália, ugyanúgy púderszagot áraszt, csak valamivel fiatalabb és kicsit nyafkább is.
Amália névről egyből a tehén jut eszembe, akit úgy neveztek el.
A Linett név akar lenni? Hagyjuk inkább.
A Fruzsina az tetszik nekem.
A Panni elmegy.
A Flóra nekem személy szerint tetszik.
Az Emília már nem annyira.
Én a Fruzsinát és a flórát tudnám kiemelni, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!