11/19 anonim válasza:
Engem mindig lepontoznak, ha a kérdésre válaszolva különlegesebb neveket írok, mindegy hogy épp hagyományos de ritka vagy újhullámos, úgyhogy nem teszem. Erre nyomjatok pluszost. Köszi.
12/19 anonim válasza:
Nekem az nem tetszik, ha egy névnek van magyar megfelelője, de nem azt használják, Deniel? Minek angolosítsák, ha ott a Dániel?!
Amúgy a kérdésedre felelve: Csanád, Csongor, Szilárd, Szilveszter, Miklós, Endre, Norbert, Nándor, Timót, Lóránt, Barna, Marcell, Adorján.
Vagy ha valami külföldiesebb hangzásút keresel: Leonárd, Lénárd, Leonid, Félix, Fábián, Maxim, Teodor, Adrián, Bernát.
13/19 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 hete született meg a kisfiam, és a Kilián nevet kapta. Illetve van a családban Elek, Gábriel, Zénó, Honor (nem Hunor).
14/19 anonim válasza:
13.-as, a Kilián az nagyon szép. =) Nekem a Krisztofer tetszik.
16/19 anonim válasza:
Nicolasz? Ez komoly? Kilián? Uhh...
Ami különleges, de vállalható: Alex, Miron, Özséb, Xavér, Cecil, Ármin
17/19 anonim válasza:
#16 az Alex nem különleges, 47. a névadási listán, ami elég előkelő hely, a Xavér és az Özséb pedig nem kevésbé gáz, mint az általad kritizált nevek.
18/19 anonim válasza:
#17 nekem se tetszik az Özséb, de különlegesnek különleges... az Alexről pedig nem tudtam, hogy benne van a top százban
19/19 anonim válasza:
10éves Alex fiam akkor még ritka volt 😉
Zoárd,Eliot,Ezel.Denisz,Damián,Vencel,
Raul sok van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!