Miért van ennyi vajon terhes vagyok kérdés?
Türelmetlenség, gondolom.
Nekem kimaradt, mert amikor teherbe estem, annyira el voltam mással foglalva, hogy napokkal később tűnt fel, hogy nem jött meg. Akkor pedig a teszt már egyértelmű volt.
Mert a remény hal meg utoljára (illetve sokaknál az utolsó utáni esetben sem nagyon). Várják a megerősítést, nem képesek elfogadni, hogy egy egy napja történt ovu és aktus után még nem lehetnek terhes tüneteik és ezért kérdezik, hogy kinek mi volt a "tünete" miközben még beágyazódás sem lehetett. Sokan el is hiszik, hogy egyik másik tapasztalat tényleg tünet volt (személyes kedvencem a "szúr a petefészkem", holott csak egy általános érzet, amit az ember időről időre átél). Ilyenek is vannak, hogy vki a fejfájását is tünetnek tekinti, mert neki olyan ritkán szokott lenni... Summa summarum, biztos közre játszik sokaknál a tudatlanság is.
Azt is bírom, mikor "3 hónapja voltunk együtt, menstruáltam rendesen, de két hete nem kívánom a bablevest, terhes vagyok?". Hónapokkal ezelőtt volt egy ilyen, azt hittem csak viccel... Sajnos nem poén volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!