Jelda mint keresztnév?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm Jeldának hívják. Személyszerint nagyon tetszik ez a név, de nem találom az anyakönyveztethető listában. Most akkor nem adhatom ezt a nevet a babónak? :(

2016. ápr. 12. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
nem maradtál le semmiről. van millió utónév és azok közt is van borzalmas.
2016. ápr. 12. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs a listában,akkor kérvényezni kell.
2016. ápr. 12. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én itt olvastam gyakorin ezt a nevet és én is egyből leellenőriztem hogy adható-e mert még sosem hallottam. Én sem tálaltam a listában, úgyhogy valószínűleg kérvényezni kellene.
2016. ápr. 12. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem értem akkor, mivel ismerősöm Budapesti születésű,mégis ezt a nevet kapta.
2016. ápr. 12. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A lista folyamatosan változik.De nem csak hozzáadnak,ki is vesznek belőle.Lehet,hogy ezzel a névvel ez történt.
2016. ápr. 13. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Régi nevek közül egy időben sokat kivettek a listáról. Nekem pl van egy Ábra nevű ismerősöm, az sincs már rajta. Ezt ha kérvényeznéd, elfogadnák, mert semmilyen akadályba nem ütközik. Érdeklődj utána, hogyan kell! Szép név egyébként.
2016. ápr. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!