Mi járhat a fejében az ilyen anyukénak, akivel csak köszönőviszonyban vagy, de a facebookon az összes képeidet lájkolja, amit a gyerekekről-életről teszek fel?
Figyelt kérdés
Régen egész jóba voltunk, de valahogy elmaradtunk és már évek óta nem is beszéltünk. Én egyszer hívtam , játssszanak a gyerekek, de akkor kifogást talált, utána én mondtam, nem futunk olyan utén aki nem vesz fel. tt tartunk, hogy hetente tuti összefutunk, köszön meg minden. De ennyi. Viszont bármit teszek fel, mindent lájkol. Miért?2016. ápr. 11. 21:17
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, olyan nekem is van, hogy valakivel rég nem találkoztunk és...de vele találkozunk!!!Van olyan is, hogy minden nap :)
Utolsó előttinek: az élet nagy problémáit nem itt osztom meg és nem idegen véleményét kérem ki. :) Ez csak egy kis kíváncsiság volt.
2016. ápr. 12. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!