Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik kerületbe érdemes...

Melyik kerületbe érdemes költözni másfél éves kislánnyal Budapestre? (VI, VII, XIII, XIV és XV közül! )

Figyelt kérdés
Úgy értem a felsorolt kerületek közül hol vannak jó helyek, közösségek, játszóterek, stb, ahová a lányommal sok utazás nélkül gyalog is eljuthatunk? Illetve a óvodák szempontjából is, mert jövőre be kell iratnom!Nyáron költözünk fel, csak ezek a kerületek jöhetnek szóba, de a lányom érdekeit is természetesen figyelembe vesszük! Köszi előre a válaszokat!
2010. ápr. 6. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is fiatalon laktam a VII és a XV kerben, de akkor még nem ilyen szempontból figyeltem a környéket, inkább a pasikat lestem:D

A Mézeskalács tér valóban jó kis környék a XV-ben, nem tudom még az e, az teteszett régen.

2010. ápr. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!