1/10 anonim válasza:
Előre is elnézést érte, de nekem az azóta megszűnt zalaegerszegi elektronikai cég, a Zelka (Zalaegerszegi Elektroniku Karbantartó)Zrt. jut eszembe róla, és ettől nehezen tudok elvonatkoztatni. Ha nem Egerszeg környékén laktok, akkor viszont nincs baj vele, amúgy aranyos.
2/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanez jutott eszembe, pedig nem ott lakom.
A Zina vagy a Zorka nem tetszik?
3/10 anonim válasza:
Inkább Zorka.
A Zelka mibtha kenyszeresen hatna
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem adnám a lányomnak.
5/10 anonim válasza:
A Zorkáról sem jut kislány név az eszembe, a Zelkáról sem.
8/10 anonim válasza:
Nem adnám a saját gyerekemnek, mert túl becenévszerű (a Gizella önállósult becézője). De becenévnek nagyon aranyos egyébként. :) A Zorkánál, Dorkánál sokkal jobban tetszik.
Esetleg lehet Zelkának becézni még a Gizella, Zélia, Zelina, Zelma, Zelmira neveket is.
9/10 anonim válasza:
Nagyon "ki van találva" nem természetes, nagyon mű, "csinált"
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, szép a hangzása, adnám is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!