Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 hónapja szültem, de még...

4 hónapja szültem, de még mindig fáj a gátam a szexnél. Illetve a behatolásnál. Meddig tart még ez?

Figyelt kérdés
A gátmetszés helye nagyon fáj(szex közben), pedig a doki szerint minden rendben van ott. (ja, ő férfi, sose tudja meg milyen ez...na mindegy) Nektek meddig fájt? Minden szülés után ez a helyzet? A második szülésnél is van gátmetszés?
2008. szept. 22. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az orvos úgy látja jónak a 2.-nál is metsz ugyan ott szoktak.

Nekem 8 hónapig volt nagyon rossz,addig nem volt teljes a szexuális életem,de gyakorlással sikerül.

És akkor is fáj ha időjárásváltozás van,érzem,h hol vágtak.

2008. szept. 22. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én még 11 év után is érzem a heget. Második szülésnél nem vágtak ujra, de az első vágás helye érzékenyebb még mindíg.
2008. szept. 22. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is érzékeny a gátmetszés helye. Egy éve szültem és azóta oda kell figyelnem a behatolásnál. Tovább kell tartania az előjátéknak, hogy benedvesedjek rendesen, akkor nem fáj. Viszont előfordul hogy egy egy együttlétnél fáj, ilyenkor pózt kell váltanunk. Szerintem érezni is fogom még jó darabig, ha nem örökre.

2008. szept. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!