Laura, Angéla, Emese nevek tetszenek?
Sztem regiek, unalmasak. elnezest ha vkit megbántok, ez csak az en velemenyem: angela-nyanyas, romas
Emese-egy voroshaju pattanasos sapadt kepu meset olvaso szemuveges fogszabalyzos lany jut rola eszembe
Laura-qurvas, rib*ancos, kenyes
Meg egyszer bocsanat ha vkit megbantok!!!
Egyik se tetszik igazán.
Emlékszik valaki a Csinibabában mikor mondta anyuka a kislányának hihetetlenül túlartikulálva, hogy ANGÉÉÉÉÉLAAAAAA??? Mindig ez jut eszembe erről a névről. A Laura nagyon külföldi, ráadásul elég jellegtelen. Az Emese meg anyakocát jelent asszem... ráadásul a Mesi becézés is elég béna...
Az Emese tetszik a legjobban, de nem adnám, nem hangzik olyan nagyon szépen szerintem. Pedig csak kedves Emeséket ismerek, akikhez illik is a nevük, mégsem szerettem meg igazán.
A Laura ellenszenves név, bocsi.
Az Angélát meg soha. (Viszont én adnám az Angelikát, hiába hogy cigányos sokak szerint - és konkrétan egy cigánylány miatt szerettem meg. Nincs ebben semmi rossz nekem.)
Ha ezekből kellene választanom valamiért mindenképp, akkor az Emesét adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!