Akik augusztusra várják a babójukat nyáron milyen ruhát vesznek fel a kismamák?
Én nyáron voltam terhes.:) Nekem jobban bejöttek a nem lenge ruhák, mert a tapadós felszívta rólam a vizet.:)Meg nekem előre nőtt csak a hasam és enyhén szólva is fura volt rajtam a nyári ruha:D
Hordtam hastartó pántot, és arra vettem egy ujjatlan topot, egy szoknyát és egy sarut. Meg persze melltartót.:)
De nyaraláson pl. tengerparton voltunk, ott nyári ruhákat hordtam, mert ott átfújta jól a szél és jól esett. C&A, H&M-ben vettem őket, tök jók, nem terhesruhák, de aláfér a pocak.
Tanács: hordj magaddal legyezőt, bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nincs a buszon légkondi vagy a hivatalokban vagy a munkahelyeden elromlik. Nekem nagyon bevált.:)
Én alapból rosszabbul viselem a meleget mint az átlag, és a tavalyi 40 fokos idő nagyon megviselt, előre félek, mi lesz most. Augusztus 18ra vagyok kiírva, remélem előbb jön a baba kicsivel, mert a nagy hőségben mindketten szenvednénk csak. Mostanában rövidnadrágot hordok, most még harisnyával, amíg nincs melegebb. Nyáron szerintem rövidnadrág+lenge felső kombináció lesz, de csak akkor fogom elhagyni a házat amikor muszáj :D Ezért is a vásárlást már szeretném befejezni Május-Júniusra, hogy ne kelljen a 40 fokban vásárolgatni is menni.
21hkm
Hosszú fölsőt vettem fel térd alá érő leggingszel, nekem nem állnak jól az ilyen hosszú egybe-ruhák, de sok kismama abban van.
Annyira nem lehet válogatni szerintem, hogy mit vesz fel valaki 40 fokban. :)
Én mindkétszer nyáron voltam nagy pocakkal.
Kálikulában nyáriruhát, pántos felsőt vékony nadrággal hordtam leginkább. De ha lehetett, inkább nem mentem ki nagy melegben, vagy csak a medencébe, árnyékba a kertben. Vásárolni reggel, vagy este mentem, a doki is késő délután, kora este hívott. Kocsiban volt nálam mindig egy hűtőtáska, benne egy flakon fagyasztott víz, meg egy hűtött. Mindig volt nálam innivaló, nedves törlőkendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!