Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Béranyaságról mi a véleményete...

Béranyaságról mi a véleményetek? Hogyan döntenétek ha megkérnének erre?

Figyelt kérdés
Mennyire lehetséges ez itthon, és mi a folyamata? Ismertek esetleg béranyát, vagy van köztetek aki már volt az? Mennyire érzed a tiédnek, mármint 9 hónapig együtt voltatok...megszületik és rögtön úgy tudsz rá tekinteni mint egy ismerős, jó barát babájára?
2016. ápr. 5. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Kizárt, hogy vállalnám. Egy gyerekem van, és az elejét leszámítva (sokat hánytam, rosszul voltam) könnyű terhesség volt, jól viseltem az utolsó napig. Sőt, szerettem terhes lenni, és bármikor újra csinálnám, de csak magunknak. Másért nem vállalnám, hogy megváltozik a testem, nem ehetek/ihatok akármit. És nem akarnám más gyerekének a mozgását érezni a hasamban. A szülésről nem is beszélve. Császár volt, tuti, hogy senki kedvéért nem vágatnám fel magam még egyszer.
2016. ápr. 5. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nem tudnék lemondani a gyerekról, akit 9 hónapig hordok a testemben, és utana megszülöm.
2016. ápr. 5. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lenne az a pénz amiért vállalnám.
2016. ápr. 5. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Vállalnám ,van 3 gyerekem több nem is kéne ,meg is bolondulnék!!

Viszont lóvé nagyon is mert rengeteg tartozásom van kb 3 milla!!

Pláne ha természetes úton,egy jó nagy farkú pasival lehetne ezt megvalósítani😉😉😉

Szóval abszolút leszarnám hogy legális vagy sem!!!

2017. márc. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!