Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a megfelelő viselet anyukák...

Mi a megfelelő viselet anyukáknak játszótérre szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most elkezdtem gondolkodni, hogy mi szokott másokon lenni a játszótéren és rájöttem, hogy fogalmam sincs.

Egyetlen alkalomra emlékszem, egy hölgyön rikító pink színű felső volt. Azt is csak azért jegyeztem meg, mert annyira feltűnő színe volt.

De hogy másokon kosztüm vagy farmer volt-e... soha nem néztem. Sőt, a gyerekekre se emlékszem, hogy ők milyen ruhában szoktak lenni.

2016. ápr. 1. 21:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Na ez az, kedves előző, én sem . :)

Szerintem sincs semmi jelentősége.

Közben rájöttem, az első válaszoló biztos a leggingses kérdésre utalt.

2016. ápr. 1. 21:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Az lehetett akkor a gond, hogy korábban voltunk, amikor előbb végzek, koradélután. Ezért zavarhattam meg őket. :)
2016. ápr. 1. 21:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Magammal fogok hordani egy váltócipőt, az jó ötlet.
2016. ápr. 1. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is a váltócipőt akartam neked javasolni. A Schollnak van ilyen pár ezres összehajtós balerinája, én azt dobtam be mindig.

[link]

2016. ápr. 2. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Fura a lepontozas. Biztosan haza kellene mennem aloltozni munka utan. 😂 Amugy en sem tudom, ki miben van. Szerencsere nem evvel foglalkoznak felenk az anyukak. Ismeretlenekkel is szivesen beszelget mindenki.
2016. ápr. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!