Mi az oka a fehér ember alacsony szaporodási rátájának, a fejlődő országokban élő más rasszokhoz tartozók túlságosan is magas szaporulatával szemben?
Már most is 10%-át teszi "csak" ki afehérek száma,akik jellemzően fejlett országokban élnek. (kb 700 millió-Európa,Észak Amerika,Ausztrália)
Szemben a fejlődő országok lakóival,akik fehértől különböző rasszba tartoznak és 3*-osa a népességszaporulat.
Vhol olvastam,hogy nemrég még mi Magyarok is úgy szaporodunk,mint a cigányok. 5-10 gyerek. (nagyapáink korában)
Később ahogy fejlődtünk esett vissza a népességszaporulat. A Ccigányok is zárkóznak fel lassan "fejlettségben" ez a gyerekszámban is visszatükröződik.
Mi az oka ennek?
És egy idő után miért csap át a társadalmi fejlődés népességszaporulati öngyilkosságba,mint Spanyolországban,Görögországban és Németországban? + a többi.
(A 4-es hozzászólásomat egy az egyben bemásoltam.)
Nemrég olvastam,hogy kínában feloldják a gyerekvállalással kapcsoaltos korlátozási szabáylokat a gazdasági növekedés szintentartása érdekében. Ugyanis hamarosan a Kínai népességbummból származó (60-70-80-as évek) emberek elöregednek és beáll a természetes önnfenntartó öreg fiatal arány,ami a fiatalok népességhez viszonyított arányának viszsaesése miatt a gazdaság fejlődését is jelentősen visszavetné a felmérések szerint.
Indiáról nem sokat hallani,de az sokszor előkerül,hogy marad 2. jócskán megnőtt népességgel,vagy inkább átveszi a vezetést a legnépesebb ország ranglistán. Bármi is legyen Ázsia 6 Afria 2 milliárdja Dél Amerika 720 m Észak 450 milliárdra Ausztrália 30-ról 50 millióra növekedése sztem durván odatesz Európa 740-ről 690-re való népességcsökkenésének,miközben a nem fehérek aránya növekszik a fehér népességhez mérten.
Arra szereték kilyukadni,hogy féltem Európát azon belül is a fehér faj megmaradását bármennyire is nevetségesen hangzzon. :-)
Nincsenek faji előítéleteim,de nem szeretném,hogy a nagy multikulti keretein belül minden rassznak legyen egy földrésze,ahol többségben van jelen,kivéve a fehért,így lassan eltűnnénk. Tény,hogy az életszínvonal és az önmegvalúsítás lehetősége a fejlett jelenleg fehérek által többségben lakott területeken lehetséges leginkább,ezért csábító itt letelepedni a jobb életre vágyók részéről,de akkor is. Picit úgy érzem,mintha lassan de biztosan eltűnnénk.
Ti hogyan vélekedtek erről?
A természet megoldja a problémát így vagy úgy..lásd. ebola.
Egyébként pedig régen azért született 10 gyerek, mert közülük talán 2 megérte a felnőtt kort. A mai gyermekhalandóság ehhez képest már gyakorlatilag 0.
Az emberek ugyanúgy 2-3 "élő" gyereket vállalnak, mint régen.
régen 10ből megmaradt 2-3 gyerek, aki felnőtt.
meg azért a fogamzásgátlás terjedése se volt olyat, mint manapság
az meg hogy a pigmentáltak miért szaporodnak más kérdés. ptt nincs semmi más alternatíva az életben, csak a segíííly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!