Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. (lent)
Csak azért ne menj bele, mert ő azt akarja.. Biztos megérti majd, illetve 2 év ilyen fiatalon azért nem olyan sok idő.
Ezt meg sose értettem, hogy miért jelentik be előre a lánykérést.. Szerintem annak meglepetésnek kellene lennie, nem előre bejelenteni.. Na mindegy.
Ne vállald be csak azért, mert ő már ezeket akarja, ez így csak rossz lesz és elfogtok távolodni.
Ne kötelezd el magad!18 éves vagy, most még hihetetlennek gondolod, de nagyon sokat fogsz még változni ez elkövetkező években. az ízlésed is, a céljaid is, a véleményed az élet dolgairól. akivel most vagy, nem biztos, h az az ember, akivel az elkövetkező 20-30 évben gyerekeket akarsz nevelni.
Ma már csak nevetek, ha arra gondolok, mi lenne, ha azzal lennék, akibe 18 évesen halálosan szerelmes voltam, pedig akkor őt tökéletesnek láttam minden szempontból.
18 vagy, épp csak felnőttél, senki se fog megszólni, ha ennyi idősen nem akarsz elköteleződni.
Mondj nemet, később, ha még együtt vagytok, és még mindig akarjátok,visszatérhettek a témára. De az egyetemen annyi új érdekes embert fogsz megismerni, együtt lakni, tanulni, gyakorlatozni, vizsgázni velük,h kizártnak tartom, haz évek alatt ne ess bele valakibe. A közös élmények összekovácsolnak hosszú-hosszú időre. Nem tudom, a 2 év alatt miken mentetek át a barátoddal, de semmmiségnek, egy kis gimis szösszenetnek fogod látni az egyetemi évek után.
én is 18 évesen kerültem össze a férjemmel, babát mégis csak most vállalunk, idén leszek 26. Előbb tanulj, dolgozz kicsit, legyen szakmád, legyen bejelentett állásod, ami után jár a gyed, ne gyesre vállald.
Anyagilag, szociálisan hogy vagytok? Van hol lakni, van miből eltartani magatokat egyáltalán? Ezek észérvek lehetnek a halasztás mellett.
Koszonom az eddigi válaszokat!:)
Sajnos a szüleimmel nem neveznem tul jonak a kapcsolatunkat ezert a szabadidomet nagyrészt nala töltöm O is a szüleivel el. Csaladi vállalkozásban dolgozik van keresete is + mindent megkap amire eppen szüksége van. Rengeteg dolgot éltünk meg a 2ev alatt volt koztuk olyan is ami nagy mértékben erősítette a kapcsolatunkat. Igazabol nem halálosan szerelmesnek érzem magam csak ugy eltudnam vele képzelni az eletet ..nagyon szeretem. Mint mar irtam keves idot toltok otthon rengeteget segitek az anyukájának es neki is. Majdnem mondhatnám azt hogy egyutt élünk ezert is gondolom Ot az igazinak..
Ez mind szép és jó, de te mégis tanácstalan vagy. Na ezért nem szabad elkötelezned magad.
Ha kész leszel a házasságra, hidd, el azt érezni fogod, nem lezsnek kételyeid. Várd ki, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!