Van köztetek fiatal anyuka?
Mit értesz fiatal alatt? Én az elsőt 20 évesen szültem, az fiatal? A másodikat 28 évesen, de még akkor is fiatalnak éreztem magam, de ott már a további kérdéseid nem relevánsak :D
Az elsőnél nem igazán terveztük, csak nem védekeztünk túlzottan.
A szüleim elsőre nem annyira örültek, de pár hét után megbékéltek a dologgal, aztán már nagyon várták, hogy megszülessen az első unokájuk, és a mai napig nagyon szoros kapcsolat van közöttük, imádják :)
Melyik iskolát? Több iskolát is kijártam azóta, melyikre gondolsz? Amikor a fiam született, már volt egy szakmám, dolgoztam is (nem a szakmámban), gyed alatt leérettségiztem, utána diplomát szereztem, illetve egyetem mellett szereztem még egy szakmát.
Én nagyon örülök neki, hogy fiatalon szültem, csak jobb lett volna, ha az ismeretségi körömben nem én vagyok az egyetlen, akinek gyereke van, mert így a fiamnak sajnos nem igazán volt sosem saját kis gyerektársasága, csak az ovis meg iskolás barátok, de az nem olyan, mint akikkel az ember privátban is összejár.
18 évesen, érettségi után lettem terhes. Egészen addig óvszerrel védekeztünk, és szabályos volt a ciklusom. Egyszer mondtam, hogy nem kell óvszer, mert már egy hete elmúlt a peteérésem. Hát nem múlt el, épp akkor volt, terhes is lettem.
Az én családom először rosszabbul fogadta, de hamar megbarátkoztak a helyzettel, azóta is imádják a lányom. :)
A vőlegényem szülei rögtön örültek, bár ő már 22 éves volt akkor. Aztán még terhesen összeházasodtunk, már 1 éves a lányom.
Az egyetemet elkezdtem, de most halasztok egy évet.
Ha az eszemmel gondolom végig, akkor tudom, hogy túl korai volt. De akkor nem lenne most itt velem az, akit a legjobban szeretek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!