Hány évesen és hány éves kapcsolatban vállaltátok az első babátokat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 11:53
11/27 anonim válasza:
28 évesen 10 éves kapcsolatba.
12/27 anonim válasza:
27 évesen szültem, 11 éve voltunk akkor együtt :)
13/27 anonim válasza:
34 évesen szültem a fiúnkat és 9 éve voltunk akkor együtt a párommal.
14/27 anonim válasza:
24 évesen, 4 éves kapcsolatba.
15/27 anonim válasza:
10 éves kapcsolatba. Akkor voltam 25 éves. 4 éve házasok voltunk.
16/27 anonim válasza:
28 éves voltam mikor megszületett. 4 éve voltunk együtt.
17/27 anonim válasza:
27 voltam, mikor született a lányunk, férjem 26. 5,5 éve voltunk együtt, másfél éve már házasok voltunk.
18/27 anonim válasza:
29 evesen, 3 eves kapcsolat, ebbol 2 ev hazassag. Ferjem 37. Cska egy babat vallalunk, nemreg szultem.:)
19/27 anonim válasza:
Mi most várjuk az első gyermekünk, egyet is tervezünk. Én 25 éves vagyok, 26 leszek, mire megszületik. A férjem 39, 8 éve vagyunk egy pár, idén lesz a 6. házassági évfordulónk.
20/27 anonim válasza:
26 voltam, mikor terhes lettem, másfél év együttélés után. Így mikor megszületett, már 27 voltam, az apjával pedig nem egészen 3 éve jártunk/laktunk együtt. Nem hazasodtunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!