Kinek van nagyobb eselye a gyermek felugyeleti jogahoz?
Magyarország anyapárti, és ha nincs gond az anyával, akkor az anyja lesz a gyermek gyámja. Én ezért nem aggódnék.
Még valamit. Ugye tudod, hogy a magyar ABC-ben van olyan betű, hogy LY ?? Használd mert a helyesírásod borzalmas.
A rossz helyesírás sokszor az illető butaságát jelképezi.
Nem mindenki volt jó tanuló és tud helyesen írni.
De az igaz, ha van munkád, nem iszol, drogozol, qrvalkodsz, van tetõ a fejetek felett, rendesen ellátod, szereted a kislànyt, akkor az anyànál marad, pláne hogy még picike.
ezt fájdalmas volt olvasni! miért nem figyelsz oda az írásodra? tudod, az a sok sok piros hullámos vonal azért jelenik meg mert helytelenül írod! tényleg bennem felmerül, hogy aki az írására ennyire igénytelen, az milyen az életben?
egyébként egyáltalán nem ezek döntenek gyermekelhelyezésben, pl. szóba se kerül, hogy apuka testvérének milyen ügyei vannak... de még az se számít, hogy miért feltöltős a villanyóra...
nekem teljesen rendezett családom volt gyerekkoromban, tanult emberek a szüleim, mégis apukámhoz kerültem, tesóm meg anyukánkhoz. van ilyen is, de tény, hogy inkább anyapárti a bíróság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!