Ezek milyen eredmények a 32. heten szerintetek?

Hasonlóak voltak a babám méretei is 31 hetesen, ebből egyébként a szülés várható idejére nem lehet következtetni. Csak a méreteire esetleg, a babám 51 centivel született és 3600 grammal. Csak ugye a mérés nem pontos így csak tippelni szoktak súlyt.
A méhszájam ilyenkor még C3000 volt de 35 hetesen már C2000, 37 hetesen C2111. A kiírt dátum előtt 2 nappal szültem. Más meg a szülés reggelén is teljesen zárt szóval ebből sem lehet kiindulni.
Körülbelül 37-42 kor között egyébként, sajnálom, de ettől többet senki sem tud mondani a baba méretei és a méhszáj állapota alapján.

Nekem is kicsi volt a pocakom, ez nem jelent semmit.
Most megnéztem pontosan, 80 mm volt a BPD és TAD volt 81 mm. 31+1 hetes voltam. Mást nekem nem mért már ilyenkor az orvos. De ahogy írtam, kicsi nem lett, átlagos magasságú és súlyú.

Szia,
nekem kerek 32hetesen bpd 85mm az fl 59mm volt, ennek ellenére 2600grammal és 48cm-vel született meg a kisfiam kerek 38hétre. :)
Eltérő ütemben nőnek a pocakban a picik. Az én fiam is átlagosan, vagy annál kicsit jobban nőtt olyan 32-34-hétig, de ő utána már nem hízott, valószínűleg ezért is született meg 38hetesen. Vannak babák, akik meg az utolsó hetekben húznak bele.
Nem lehet ezt előre megjósolni... majd megtudod, mikor kibújuk.
Jó pocakos napokat, és könnyű szülést. Majd írd meg mekkora lett a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!