Mi a Celeste magyar megfelelője?
Nekem a Celeste név különleges jelentőséggel bír és szeretném ezt a nevet adni a kislányomnak ,csak jobban örülnék neki ,ha találnék magyar megfelelőt rá.
(Celestina nem ugyan az ,mint a Celeste)
Nagyon köszönöma válaszokat :D
Tudom kicsit furcsán hangzik ,de azt hittem van egy olyan párhuzam ,mint a John=János.
A válaszokat mindenesetre köszönöm mégegyszer
1Valaszolo rosszul mondja,de nagyon.!
Nekem maskepp kell irni, es maskepp is kell mondani az nevemet , C-vel irjuk, es Sz-el mondjuk. Na akkor h is van ez.? :'oo
Szerintem a Cintiára gondol a válaszoló.
De az anyakönyvezhető Szintia és Cintia alakban is, hivatalosan a Cinitát C-vel kell ejteni, a Szintiát pedig Sz-szel. Az másik kérdés, hogy abba senki nem szólhat bele, hogy ki hogy ejti/ejteti a saját nevét.
Ugyanúgy, szerintem nincs olyan ember, aki a Jennit vagy a Jainát (anyakönyvezhető nevek) J-vel ejtené. :D
Viszont hiába kérvényeznéd, a s-sz miatt nem fogják elfogadni, ez szinte biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!