Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más családban is rendszeresen...

Más családban is rendszeresen ellenőrzi az apuka?

Figyelt kérdés
A férjem orvos. Rendszeresen ellenőrzi a gyerek kukiját a születése óta. 13 éves a fiúnk, de még mindig. Ilyen korban nem kéne már egyedül ? Az apa szerint nem, mert a kórházban látta milyen következményei lehetnek a nem kellő odafigyelésnek. Sebész volt, de már gyermekorvos.
2016. márc. 20. 08:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Az én apám is orvos és megszokta nézni. Nem gyerek, hanem felnőtt házi orvos. Hasonló korban vagyok. Injekciót is kaptam nemrég, méghozzá fenékbe. Egyikből sem csinálok problémát. Sőt, örülök hogy hiteles segítségem van, nem pedig okoskodó laikus. Neki mindent elmondhatok és nem csak orvosi ügyben. Nagyon jó a kapcsolatunk, lehet ezért nem zavar. És mégiscsak az apám. Nem tudok neki olyat mutatni, amit már ne látott volna. Anyunak sem, de azért neki nem szívesen vetközők, pedig ápolónő. Nem szeretnék bajt és apa jobban ért hozzá. Inkább ő nézze meg, mint egy idegen orvos. Szerintem sokan nem veszik elég komolyan. Orvoshoz is csak akkor mennek, ha nagy a baj. Megnézem én is, de nyugodtabb vagyok ha ő is azt mondja rendben. Lehet szégyen sokaknak, de még nem szoktam kiverni magamnak. Talán más a kultúra, vérmérséklet. Félig ázsiai vagyok.
2016. márc. 20. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Köszönöm szépen a lepontozást. Nem értem mi rosszat mondtam. Sajnos a magyaroknál azt látom, hogy nem tűrik, ha valakinek más a véleménye az övékénél. Csak akkor mennek orvoshoz ha baj van. Utána pedig mindenkinek panaszkodnak mi fáj. Még a külföldinek is. Nem veszik észre a komoly betegséget, mert nem járnak vizsgálatra. Csak ha már komoly tünet van. És sokszor nagyon csúnyán beszéltek egymással is. Nem örülök neki, mert (még) kedvelek titeket.

Kérdező ! Kicsit sem baj, ha az orvos apa is megnézi, de mutassa meg a fiatoknak is hogy kell csinálni.

2016. márc. 20. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, még fel is pontoztalak volna addig a beszólásodig, hogy ' a magyaroknál ' ... így most két kicsi piros..
2016. márc. 20. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Én csak azt írtam amit látok. Nem utálom a magyart. Anyukám is az. Félig én is. Bocsánatot kérek, mert mondtam ezeket, de mindent nem tudok tűrni én sem. Eddig volt mit pedig hétvégén vagyok Magyarországon.
2016. márc. 20. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Én színmagyarként mondom, hogy tényleg jellemző a magyarokra, hogy nem szeretik, ha másnak más a véleménye.
2016. ápr. 1. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!