Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozo apak, van erre valamil...

Dolgozo apak, van erre valamilyen megoldas?

Figyelt kérdés

A ferjem multinal reggeltol estig dolgozik. Teljesen kivan hogy alig latja a gyermeket es sajat magara sincs semmi ideje. Este mar csak bedol az agyba. Regota igy megy ez mar es most latom rajta hogy kezd ebbe mar nagyon belefasulni. Ha velunk van is nyuzott rosszkedvu.

Vannak itt meg igy? Mi lehetne a megoldas? Itt jol keres es fontos lenne megalapozni az eletunk. Otthonra gyujtunk, meg nincs sajat. Viszont nem szeretnem hogy tonkremenjen, kikeszuljon. Volt mar valaki hasonlo cipoben?

2016. márc. 18. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Kedves Előző, ha elolvastad volna, láthatnád, hogy a kérdező is már dolgozik!
2016. márc. 18. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
Jaj,ezer bocsánat,tényleg,a kommenteket nem mindig szoktam olvasni.Nem akartam bunkó lenni,elnézést.
2016. márc. 18. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

De mielőtt vállaltátok a babát, más munkája volt?

Ezt most tényleg nem rosszindulatból kérdezem, de ha gyerek előtt sem volt otthon többet, akkor gondolhattátok,hogy utána sem tud...

A helyzet sz.r, és sajnos sokan vannak így. Barátnőm férje kamionos, de ők így vállalták, tudták,hogy sokat lesznek egyedül a babával. Viszont cserébe van jó fizu.

2016. márc. 19. 06:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Régen az én párom is kamionozott,tudom milyen nehéz. Viszont mikor megszületett a babánk,felmondott és másik munkahelyet keresett. Nem érte meg az 400ezer,hogy 2 hetente lássuk 2 napra. Minket legalábbis nem boldogít a pénz.

Így szerintem keresnie kellene másik munkát,akkor is ha az picivel kevesebbet fizet (persze csak ha bírnátok).

2016. márc. 19. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!