Dolgozo apak, van erre valamilyen megoldas?
A ferjem multinal reggeltol estig dolgozik. Teljesen kivan hogy alig latja a gyermeket es sajat magara sincs semmi ideje. Este mar csak bedol az agyba. Regota igy megy ez mar es most latom rajta hogy kezd ebbe mar nagyon belefasulni. Ha velunk van is nyuzott rosszkedvu.
Vannak itt meg igy? Mi lehetne a megoldas? Itt jol keres es fontos lenne megalapozni az eletunk. Otthonra gyujtunk, meg nincs sajat. Viszont nem szeretnem hogy tonkremenjen, kikeszuljon. Volt mar valaki hasonlo cipoben?
Hány napot dolgozik egy hónapban?
Férjem szakács, reggel 9-től este 11-ig dolgozik. De csak 15 napot egy hónapban. ÍGy amikor dolgozik, akkor csak reggel látja a gyereket kb 15 percre, amikor otthon van, akkor azért többet. Minden 2. hétvégén dolgozik, így csak havi 4 napot töltünk együtt. Én H-P dolgozok, a fiunk ugye bölcsiben. De délután ő megy érte, így kettesben vannak addig, amíg hazaérek (amikor szabadnapos).
Igen en sem tudom elerni ot napkozbe.
Szomoru hogy rengeteg csalad van igy es szerintem ez nem a normalis elet rendje. Csoda hogy ennyi a valas a rossz csalad? Sirni tudnek..
En Angliaban lakom, a ferjem angol, es bizony itt sincs maskepp.
Napi 2 orat autozik oda vissza a munkahelyre, reggel 7 kor megy, es este 8-9 korul er haza. Igy mi sem latjuk.
Szerintem nektek is donteni kell, mi a fontosabb. Hogy hamar legyen sajat otthon, de már nem laktok benne csaladkent, vagy kesobb lesz otthon , de lesz csalad !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!