17 hetes vagyok! Én ugy éreztem hogy a hasam alja olyan volt mint ha dobogott volna. Megmozdult a picur? De ez 2 napja volt!
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 08:41
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen bugyborékoló, kaparászó érzésre gondolsz akkor igen, megmozdult. :)17 hetes vagy, ha az első babád (gondolom) akkor a 15-20- hét között lehet először megérezni a picit. Természetesen ez alkattól is függ.
2/4 anonim válasza:
lehet az, de a környező izmok is tudnak ilyen rángást produkálni amúgy...már szültem, úgyhogy csak azért tudom, hogy nagyon hasonló. Mostanában is előfordul ilyesmi, pedig már rég nincs a pociban a fiam :)
3/4 anonim válasza:
nekem olyan volt, mintha buborek pukkant volna ki bennem :) de volt ilyen dobogós érzés is!
szerintem könnyen lehet, hogy babóca volt :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2008. szept. 21. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!