Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyot vétett a nagypapa...

Nagyot vétett a nagypapa szerintetek? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Ebédre jöttek a gyerekek, a kis unoka már előre mondta, hogy nem fog semmit enni, inkább játszik. Azt mondták a szülők, ha most nem eszik, akkor v. este v. holnap eszik csak, mert olyan nincs, hogy mindig csak akkor eszik és azt amit ő akar. Erre a nagyapa /teljesen jó indulattal/ megemlítette, hogy van palacsinta is, erre a kicsi kijött, hogy ő azt kér csak! Persze az anyuka felkapta vizet, mert hogy neki nincs szavazati joga, nem nevelheti úgy a gyereket, ahogy akarja, mindenki jobban tudja, mint ő,hogy mit kell csinálni. Ha nem eszik a kicsi /4,5 éves/ akkor csak veszekszik a kicsivel v. megbünteti. Nagy bajt követett el a nagypapa, hogy mondta, hogy azért valamit mégis csak ennie kellene? Hát azért nem mondom, utána eléggé meg lett vitatva a dolog! Hozzá kell tennem, hogy az anyuka kicsi korában is állandóan tömte, kiabált vele, és úgy kellett lenni,ahogy ő akarta. Elérte azt ezzel, hogy nagyon válogatós és rossz evő a kisgyerek. Szerintetek?

2016. márc. 13. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

"mert olyan nincs, hogy mindig csak akkor eszik és azt amit ő akar. "

Akkor engem felnőtt létemre el kéne fenekelni, mert én bizony akkor eszem, amikor éhes vagyok, és azt, amit megkívánok. Ha pontban délben levest kéne ennem, ha akarom, ha nem, én is kiakadnék, és válogatnék.

Miért kell az evést így erőltetni ??!!

2016. márc. 13. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

1. KI VAGY?!

2. a nagyapa nem vétett, bár a helyében legalább egy kis tányérka húslevest leküldettem volna z unokával :)

3. anyuka idióta, ne csodálkozzon, ha anorexiás lesz a gyereke

Nekem a mostohaanyám szabta meg mindig, hogy mikor-mit ehetünk... fél év után már szinte SEMMIT nem kajáltam, mert nekem ne ossza be, nem 1 éves vagyok. 3 évig voltam anorexiás.

2016. márc. 13. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:

A papa egyáltalán nem tett semmi rosszat. Ebédre mentek, ahol a 4,5éves unokát megkínálta a papa palacsintával, és evett a gyerek. ?? MIt vétett volna a nagypapa? :)

Inkább Anyukával vannak a gondok.

2016. márc. 14. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!