Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy ez esetleg...

Nem tudom hogy ez esetleg terhességi tünet e?

Figyelt kérdés
Március 2-án kellett volna megjonnie a menzeszemnek de nem jött meg, előtte már volt olyan érzésem hogy fáj görcsöl a hasam de gondoltam a jelei hogy hamarosan megjön! De nem jött ha ülök olyan érzésem van mintha folyna valami de semmi, a hasam alja neha fáj. Mostansâg sokat is eszek.. utàlom a gombàt de par napja megettem!Rendszeres nemi életet élek oda szoktunk figyelni hogy amikor a párom élvez kiveszi a huvelybol de kb 1hete volt olyan hogy nem. Tudom kicsit hulye ez a kérdés!légyszi segitsetek! Csinaljak esetleg tetsztet? Mennyi idő után van terhességi tünet?

2016. márc. 9. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj már egy qrva tesztet,mit szerencsétlenkedsz??
2016. márc. 9. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon terhességnek hangzik!
2016. márc. 9. 21:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj már meg normálisan beszélni! Mi az hogy csinaljak egy qurva tesztet? Talán édesanyàd nem tanitotta meg hogy normálisan beszélj?? Normálisan tettem fel a kérdést ugy gondolom normális választ érdemlek! Köszönöm a többi segítséget akik irtak :) terhes vagyok csináltam tesztet voltam dokinàl is :) '
2016. márc. 16. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán írni...
2016. márc. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!