Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beletennétek a pénzeteket a...

Beletennétek a pénzeteket a párotok tulajdonában lévő házba, gyerekszoba építése céljából?

Figyelt kérdés

6 millió ft-ról van szó,örökség+hozott vagyon. Sajnos...(az örökségre)

A helyzet az,hogy már nem vagyok fiatal és el is váltam egyszer.

A voolt férjemmel 8 évig voltunk házasok,de összesen 10 évig voltunk együtt. Hiába próbálkoztunk mindennel,nem jött a baba,valószínűleg erre ment rá a kapcsolatunk. Majd 2 évvel a válás után megismerkedtem a jelenlegi párommal,fél évvel ezután összeköltöztünk. Most,3 év után jön a baba. Határtalan boldog vagyok,21 hetes kismama.

Imádom a párom ès x évvel ezelőtt meg sem fordult volna a fejemben a kérdés,amit kiírtam,de egy válás és csalódás után igen. 31 éves vagyok. Bízom benne,de ha jobban belegondolok,a volt férjemben is bíztam és a túzbe mentem volna érte. Ugyanígy megtörténhet ez is. Tudom,a babánk közös. De a felmérések szerint 3 millió ft lenne,hogy kialakuljon. Párom tavaly fektette bele az összes pénzét egy vállalkozásba,ami még nem fut olyan jól,hogy fél év alatt ennyit félretegyen.

Szeretem. Tényleg. De...nemtudom mit csináljak. Ha szétmegyünk?

2016. márc. 9. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pontosan azért kérném a tulajdonjogot, mert gyerekem lesz. Ha beleteszed az összes pénzed, és a végén mégis rosszra fordul, és kipenderít Titeket a házból, akkor mit csinálsz? Igen, az ember nem erre készül, de lássuk be, hogy megtörténhet. A gyereket biztosítsd be, ne magadat.
2016. márc. 9. 20:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyéryelmű h a babánk a fontos! Ez miatt van/volt az aggodalom,de a hétvégén felhozom neki! Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 9. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Kapjál megfelelő tulajdon jogot.
2016. márc. 9. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg ezt tudod tenni, tulajdonjogot kérsz, de számíts arra,hogy ha Isten ne adja szétmennétek, Neki ki kell fizetni Téged. Na már most ez vagy úgy megy szerencsés esetben,hogy ő kifizet, ha van pénze. Ha nincs, akkor ugye el kell adni az egész házat. Ezt most vagy áruljátok 100 évig, vagy,ha mákotok van egy év alatt elmegy.
2016. márc. 10. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
De akkor is előrébb van, mintha semmi nem lenne. Meg legalább nem lehetne csak úgy kirakni a házból, ha esetleg szétmennének. Pont a héten olvastam egy ilyen sztorit, hogy a ház csak a férjé volt, aztán mikor becsajozott kirakta szerencsétlen feleségét....
2016. márc. 10. 07:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Le kell papírozni. Elég csúnya válást làttam már, meg pénz miatt tönkrement családi kapcsolatot. Ha papír van a dologról, akkor minden tiszta mindenkinek.
2016. márc. 10. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!