Beletennétek a pénzeteket a párotok tulajdonában lévő házba, gyerekszoba építése céljából?
6 millió ft-ról van szó,örökség+hozott vagyon. Sajnos...(az örökségre)
A helyzet az,hogy már nem vagyok fiatal és el is váltam egyszer.
A voolt férjemmel 8 évig voltunk házasok,de összesen 10 évig voltunk együtt. Hiába próbálkoztunk mindennel,nem jött a baba,valószínűleg erre ment rá a kapcsolatunk. Majd 2 évvel a válás után megismerkedtem a jelenlegi párommal,fél évvel ezután összeköltöztünk. Most,3 év után jön a baba. Határtalan boldog vagyok,21 hetes kismama.
Imádom a párom ès x évvel ezelőtt meg sem fordult volna a fejemben a kérdés,amit kiírtam,de egy válás és csalódás után igen. 31 éves vagyok. Bízom benne,de ha jobban belegondolok,a volt férjemben is bíztam és a túzbe mentem volna érte. Ugyanígy megtörténhet ez is. Tudom,a babánk közös. De a felmérések szerint 3 millió ft lenne,hogy kialakuljon. Párom tavaly fektette bele az összes pénzét egy vállalkozásba,ami még nem fut olyan jól,hogy fél év alatt ennyit félretegyen.
Szeretem. Tényleg. De...nemtudom mit csináljak. Ha szétmegyünk?
Igen, beletenném. A gyerekem szobája lesz.
Írhattok megállapodást, hogy hogyan alakzlna válás esetén a dolog, bár 6 millió forinttal önmagában semmire se mész, ez meg inkább közös vagyon. Bárhogy lerendezhetitek egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!