Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy szopipárna?...

Mennyibe kerül egy szopipárna? Hol lehet kapni ilyet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez volt a legolcsóbb ahol találtam, de láttam több boltban is, illetve neten több helyen, de 2000-3000 ft-tal mindenhol több volt, mint itt

2008. szept. 20. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Előre közlöm, hogy mindazok ellenére, amit leirok itt én ajánlom a szopipárnát!

CSak a reklámokban meg ismertetőkben nem írják le, amit el fogok mondani.

1. én mikrogranulátumosat vettem, hát mit mondjak elég büdös. A párom is mondta, szóval nem kismamás érzékenység. most 16,5 hetes vagyok, őszintén remélem, mire megszuletik a babó, elmegy belőle a szag, mert kulonben nem tudom hasznalni.

2. bár kényelmes alvásnál, zörög. zavaróan.

DE tényleg kényelmes, meg jó, meg minden, ezt a két dolgot leszámítva. Nem tudom a tönkölyjel tömött milyen, ez mikrogranulátumos. Ezek ellenére szeretem és használom, és tényleg ajánlom. Csak..

amúgy én is a szopiparna.hu-n rendeltem, de láttam bp-en, a kálvin téren levő maternelle boltban is.

2008. szept. 20. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a teszveszen vettem használt mikrogyöngyöset.Tényleg kicsit zörög,de nem vészes és az enyém nem büdös.3500 volt és ingyen házhoz is hozta akitől vetem,mert erre volt dolga.
2008. szept. 20. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg jó dolog, sok mindenre lehet használni. A szopiparna.hu-n is leírnak jó pár dolgot, mire. Azért büdi, mert hungarocell-golyócskák vannak benne, és az frissen nem túl kellemes szagot áraszt. De elmúlik a szaga idővel. Ja, és tömörödik is, úgyhogy egy idő után utána kell tölteni. De "tölteléket" is lehet külön kapni hozzá.
2008. szept. 20. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Én is a szopiparna.hu-ról vettem.Én is kb 16hetes korom óta használom,az enyém nem volt büdi.Sztem ez jobb mint a tönkölyös,mert ezt tudod mosni-nyáron..én már mostam ha jó meleg van pill.alatt megszárad.Én máig vele alszok úgy megszoktam-10hete szültem.A babám is szeret rajta szopizni és rendszerint bealszik rajta,mert jó meleg-visszasugározza a test melegét.Nekem nagyon tömörödött így egy adagot mindenképp tarts otthon.Engem egyáltalán nem zavar ha zörög,sztem annyira nem zavaró.A babám is imádja napközben ráfektetem úgy játszunk és látszik rajta,hogy szereti.sztem itt a legolcsóbb ennél a cégnél,én 10ezrekért láttam,sztem az horribilis.
2008. szept. 20. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!