Valaki igényelte már az édeskisbabám oldalon a kezdő csomagot? Mit tartalmaz?
köszönöm
végülis ingyen még az ecet is édes :)
Pár újság, kis könyv tanácsokkal, sok termékminta, anyatejtartó zacskók, egy aventes anyatejgyűjtő pohár, cd vagy dvd, krémminták, kis labda. Pelenka minta 2-3 darab. Autósmatrica. A kórházban kapott csomagban egy flakon (normál bolti) domestos is volt nekem.
Szerintem érdemes kérni. Nekem ezek voltak benne. Én kéretem a kezdő csomagot, és a kórházban kaptam egy másikat is ajándékba. A kórházban elvileg mindenki kap, de ha nem adják kérni kell, a másikat pedig kijelölt patikában lehet kérni kód fejében. Nekem a nagynéném hozta el, mert nálunk olyan patika nincs, szóval elég a regisztráció és kód.
igen igen azt tudom hogy működik csak azt nem tudtam mi van benne mert gondoltam ha csak füzetek akkor azért felesleges futkozonom
köszönöm a válaszod így már tuti igényelni fogom :)
És más ilyen csomagról nem tudtok lehet e valahol igényelni ?
a DMbe tudom hogy van
köszönöm!
Nálunk sajnos nincs rossman még a közelünkbe sem pedig mindenhol olvasgatom hogy milyen jó bolt.
itt a környéken még egy normális baba bolt sincs sajna
Ausztria közel van oda szoktunk kijárni olcsóbbak is sokszor a termékek.
ma megkaptam a probox csomagot
nekem volt benne két újság pár szórólap egy gabi popsikrém normál méretű
egy pici sudocrem egy teafilter egy avent anyatejtartó pohár egy 20dbos popsitörlő
meg 2 db irattartó mappa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!