Mit tartalmaz egy "kezdő törpenyuszi szett"?
Mik azok, amiket okvetlenül be kell szereznem, ha nyuszitartásra készülök? Félek, hogy megfeledkezem valami apróságról.
Ketrec, házikó, szénatartó, etető, itató, nyúlwc, széna, táp, fapellet... kifelejtettem valamit? Vagy tudok valamit ajánlani, ami nem nélkülözhetetlen, de jobban érzi magát tőle a nyúl?
Szerintem ez így indulásnak elegendő, esetleg szerezz be egy törpenyulas könyvet, abban tényleg minden le van írva (Bár ugyanezek az infók összeszedhetők a netről is kis keresgéléssel).
pl.: [link]
Talán még faág, hogy tuti ne nőjön túl a foga, de amúgy tökéletes. Illetve 1-2 csörgős labdaszerű cicajáték, de nem biztos, hogy játszana vele. :) Az enyém játszik vele.
Mondjuk én is megvettem a házikót is, mégis folyamatosan morgott rá, nagyon utálta, úgyhogy ott porosodik a padláson.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!