Mi volt az a legdurvább dolog, felelőtlenség, amiről hallottál, hogy más anya tett a gyerekével?
Olyanra gondolok pl, hogy van egy ismerősöm, aki 8 hónapos kora óta itatja a lányával a kávét (nem macikávé!), már 3,5 éves a gyerek, hiperaktív és már napi 3 erős kávét iszik.
Vagy egy másik ismerősöm simán elmegy napi menüt enni a szomszéd utcában, mert a gyerek 11 és 13 óra között aludni szokott és addigra visszaér. Addig egyedül hagyja a gyereket.
Egy másik ismerősöm az anyatej mellett szörppel itatja a gyerekét egy hetes korától, mióta hazahozták a kórházból. Úgy néz ki, elveszik tőle a gyereket ilyen dolgok miatt...
Távoli rokon.
18 évesen abortusz után a 6 hetes kontrollon újra terhes volt. Valószínűleg a mostani pasijától, aki munkanélküli és alkesz. Ahogy az egész népes családja. (Nem kisebbség). A srácék nem tudják fizetni az albérletet, utcára kerülnek.
A csaj szülei mondták, hogy ne tartsa meg, ők is csórók (az anyja tartja el a családot, az apja hol kőműves segédmunkás, hol takarít, de 90%-ban munkanélküli).
De igen, neki kell a gyerek. Odaköltözött a pasijához, akinek 8 általánosa sincs (ehhez is felelős szülő kell), és velük kerül utcára.
Lassan szülni fog.
A pasija meggyőzre, hogy nekik jár az önkrmányzati lakás, és a gyes meg a családi elég lesz hármuknak.
Ja, és mi sem természetesebb, néha elcsattan egy pofon.
Még meg sincs a gyerek, de már tönkretette az életét. Szerintem viszi a pálmát.
Személyesen nem ismerek ilyeneket. A maximum az volt, aki az óvodás gyerekét hagyta aludni otthon, amíg a nagyért ment a suliba, egy utcányira. Nekem ez nem fér bele, neki igen.
Ami nem veszélyeztetés, inkább anyu hülyesége, az hogy 8 hónapig nem vitte levegőre a kisbabát, mert a gyerek hasfájós és sír. Ezt azóta se értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!