Mi volt az a legdurvább dolog, felelőtlenség, amiről hallottál, hogy más anya tett a gyerekével?
Olyanra gondolok pl, hogy van egy ismerősöm, aki 8 hónapos kora óta itatja a lányával a kávét (nem macikávé!), már 3,5 éves a gyerek, hiperaktív és már napi 3 erős kávét iszik.
Vagy egy másik ismerősöm simán elmegy napi menüt enni a szomszéd utcában, mert a gyerek 11 és 13 óra között aludni szokott és addigra visszaér. Addig egyedül hagyja a gyereket.
Egy másik ismerősöm az anyatej mellett szörppel itatja a gyerekét egy hetes korától, mióta hazahozták a kórházból. Úgy néz ki, elveszik tőle a gyereket ilyen dolgok miatt...
A játszón ahova járunk a 2évesemmel, van egy fiatal anyuka 2 gyerekkel, az övéi is kóláztak már tavaly cumisüvegből (10hós és 3 éves) csipszeznek folyton és a nagyobb az almánkra megkérdezte mi az?
Siman otthagyja őket a játszón kimegy cigizni, vagy a 2 sarokra levó boltba :o
Pár hete egy játszóhazban egy apuka otthagyta a 2 év körüli gyereket, mert elment addig megcsináltatni a telefonját.
Az egyedül síró gyereknek mivel nem lett "gazdája" 30p után se, az üzemeltető kihívta a zsarukat. Több mint 1 óra után èrt vissza, és azóta se érti szerintem, hogy mi a gond ezzel... Senkinek nem szólt még annyit se, hogy valaki figyeljen már rá :o
Engem meg le"paramamiztak" mert nem hagytam itthon a 7hóst, hogy leugorjak a boltba. Mondván elvan addig magában...
Kerdezo, durva ismeroseid vannak.
En olyat lattam, hogy energiaital a cumisuvegbe, tejbegriz par hetesen,
Es az exem 2 evese egesz nap a tableten jatszik, szerintem ez is durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!