Szerintetek is túl sokat járok el otthonról a kisfiammal?
A férjem szerint más anyukák egész nap otthon vannak, én meg mindig csavargok. Mondjuk a háztartás így is rendben van, minden nap főzök.
A programjaink:
Napi 1-1,5 óra séta
Babaúszás heti 1x
Babamasszázs heti 1x
Kerekítő vagy ringató heti 1x
Baba-mama klub heti 2x
Baba-mama torna heti 2x
Ingyenes játszóház heti 3x
Ez tényleg sok lenne? Nekem hiányzik a társaság és itt emberek között vagyok. Férjem este 6-7 körül ér haza a munkából, 10-kor lefekszik aludni, így hétköznap nagyrészt egyedül lennék, ha nem járnék el.
A hétvégét a férjemmel töltjük, vele megyünk akkor sétálni is.
Jól értem, hogy a férjedet az zavarja, hogy vele vagy hétvégén, és a gyermeketeknek biztosítasz hétköznap programokat és nem a négy fal között nézed a tévét bedepizve?
Vagy, úgy érzi, hogy rángatod a gyereket ide-oda, pedig neki otthon lenne a helye? Neki heti hány program lenne a "normális", ahogyan be kellene osztanod a hétköznapjaidat, amíg ő nem ér rá?
Ő mit szeretne, hogyan éld meg a hétköznapokat? Hiszen egyedül látod el a háztartást, egyedül főzöl (gondolom, néha ő is élvezi a tiszta lakást és a főtt ételt), és a gyermekeddel sok programra eljársz, ami Neked és Neki is jó.
Ha ennyiszer vagytok közösségben, akkor meg tudod kérdezni arról kérdezni az oda járó anyukákat hogy ez sok vagy sem, nem?
Leginkább ők tudnának válaszolni, akik szintén aktívabbak.
Nekem ez nagyon sok lenne.
Egyébként azt se írtad, mekkora a gyerek. Egy félévesnél fiatalabbnak, aki még alig kapott oltást, ez rengeteg. Egy 1 éves már jobban élvezheti.
A nyelvvizsga jó ötlet, a gyereknek meg program kell!
De nyugodtan üldögélhet otthon a férjed is a gyerekkel,nem muszáj neked! :-)
Jah,hogy az már nem lenne neki pálya???
Mi ez már,hogy megszabja,mit kéne csinálnod???
Megszabja?
Az ő gyereke is, nem? Csak lehet véleménye arról, hogy a gyereket kell-e ennyi felé, ennyiszer rángatni, nem?
Ez még egy ovisnak is sok lenne.
Gondolom nem egész napos programok...
Mennyit van apuka hétközben a gyerekkel,hogy ennyire tudja,mit kéne csinálni?
Ti tudjátok, nektek mennyi kell. Nyilván látod a gyereken is, hogy élvezi-e.
Nekünk ez rengeteg lenne. Meg is őrülnék. Mondjuk én attól, hogy mindig öltöztetni, időben elkészülni, időre odaérni...
Mi heti egyszer járunk úszásra, azon kívül majdnem minden délelőtt más babával találkozunk. Játszótér, ha eső van akkor meg valamelyikőnknél. De ez nincs időhöz kötve, ki mikor elkészül reggel, írunk egymásnak aztán indulunk.
Na, jól elkanyarodtam a kérdésedtől :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!