Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova irassam be tornázni majd...

Hova irassam be tornázni majd a lányomat?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves lányom Barka. Már akkor tudtam, hogy tornázni fog a lányom amikor még csak 2 éves volt. Csak azt nem tudom, hogy hova irassam be és azt sem tudom, hogy ez hogyan zajlik. Azt szeretném, ha többre vinné a lányom a tornázással, tehát járhatna versenyekre stb. Az FTC-re gondoltam meg a Honvédra meg stb. De nem tudom, hogy egyáltalán hány éves kórtól foglalkoztatják a pöttömpannákat. Szóval mindenképpen egy erős egyesületbe szeretném beiratni. Részletes választ, ha valaki tudna adni nagyon boldog lennék. Értelmetlen, hülyéskedős válaszokat kérlek ne ide írjátok, előre is köszönöm!

23/L

2016. febr. 29. 15:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Van benne valami, de anyukam is tornaszno volt es nagyon szeretnenk tovabb vinni mi is ezt a sportot. 😊
2016. márc. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!