Anyám folyamatosan "átkozza" a 15 hós lányomat! (? ) mit tegyek?
Mindig is hullámzó volt a kapcsolatunk.
Sose csípte a férjem,mert mindkettőjük határozott jellem és ha úgy adódott a helyzet beszólt anyámnak.
Mivel a párom irtózik a vértől és nem szeretett volna látni szenvedni,így ő volt bent velem a szülésnél. Úgy tünt,hogy itt végleg pozitívvá vált a kapcsolatunk.
5 hetes korában látta utoljára az unokáját.
Lementem hozzá a babával,de olyanokat mondott a páromról amiket csak egy gonosz és beteges ember talál ki.( előtte is sokszor találgatott ki dolgokat azzal a léllal,hogy összeuszítson minket és szétmenjünk,de az gondoltam,hogy ha látja,hogy már nem csak egy pár vagyunk,hanem egy család le tesz róla)
Teljesen kiakadtam rá ezmiatt és úgy döntöttem jegelem vele a kapcsolatot.
Azóta nem is találkoztunk.
Folyamatosan hallom vissza a tesóimtól,apumtól,rokonoktól,hogy gusztustalanul beszél a lányomról.
Pl: tiszta apja,ezért utálja,bárcsak megbetegedne,reméli sose lesz boldog és még nyomdát nem tűrő dolgokat.
Olyan gyomoridegem van. A férjemnek el sem merem mondani.
Legszivesebben felhívnám és leordítanám a fejét.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Ne vegyek róla tudomást?
Milyen nagymama az ilyen?
Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokba,de mi van,ha tényleg beteg lesz a gyerekem?
Annyira boldoggá tenne,ha azt látnám,hogy olyan a kapcsolata a lányommal és velem,mint a másik nagymamának.
Hozzátartozik az igasághoz,hogy agydaganata volt 6 éve.
Azóta még furább,mint volt.
Az ilyesfajta jókívánságok visszaütnek. Be aggódj! Nem lesz beteg a gyereked.
Szerintem ne vedd magadra. De mindenképpen beszélj vele! Mond el neki őszintén, hogy fejezze be!
"Legszivesebben felhívnám és leordítanám a fejét."
Tedd ezt! Jobban leszel. Aztán felejtsd el.
Ne haragudj, anyád nem normális.
Az apukád, tesóid és rokonaid nem szokták helyretenni az anyádat?
A lányomat soha nem láthatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!