Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így hogy adjam el a légzésfigy...

Így hogy adjam el a légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
Mielőtt a lányom született én is beszereztem mindent, amiről hallottam, hogy kellhet, így légzésfigyelőt is. Végül használtan vettem egy anyukától aki 2 gyerek után adta el nekem, postán küldte el, én meg elraktam a szekrénybe. Miután megszületett a lányom, annyira nem figyeltem a dolgokra, azt se tudtam, hogy hol áll a fejem, pár hónapos korában jutott eszembe, hogy én légzésfigyelőt is vettem, de akkor már nem raktam alá, nem láttam értelmét. Csak pakolgatom most a dobozt, még ki se vettem belőle, szeretnék megválni tőle, így hogy sose használtuk. De kicsit rossz érzésem van, hogy így adnám el, hogy nem is tudom, hogy minden rendben van-e vele. Nekem úgy adták el, hogy nincs semmi baja, jól működik, de ugye én ezt nem tudom állítani. Ha rákérdeznek, mit mondjak? Vagy megveszik kérdés nélkül? Most már a másfél éves lányom alá nem fogom tenni, nem hiányzik, hogy az éjszaka közepén besípoljon tévesen vagy mert lemászik róla vagy ilyesmi. Szóval így hogy adjam el, hogy nem tudom igazából, hogy minden rendben van-e vele?
2016. febr. 24. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól ki tudod próbálni. Nappal is, ébren is ;). Áláteszed a matrac, ráteszed a lányod, nyilván érzékelni fogja, ahhoz nem kell alunia, aztán kiveszed az ágyból a lányod, ha sípol jó.
2016. febr. 24. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
* a matrac alá teszed, értelmetlenül írtam kissé
2016. febr. 24. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az elsőhöz, de a lányod se kell hozzá. én újonnan vettem és egyből kipróbáltuk, le is írta az útmutató, hogy azt úgy kell, hogy finoman leteszed a matracra a kezed. ekkor már villan is a zöld fény, tehát működik. aztán nem érsz hozzá, akkor meg nem.

na de legyél korrekt és írd le így a hirdetés alá, használtan vetted, kifogástalan állapotban 1,5 éve, ti nem használtátok...

2016. febr. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!