Vélemények erről a babakocsiról?
igazából az a lényeg hogy 3 funkciós legyen, könnyű, mert a 2.ra kell felcipelnem és strapabíró, ne essen szét az első baba után.
Szerintetek ez jó?Akinek van ilyen annak bevált?
Vagy ha van más ötlet, link, azt is szívesen fogadom:)
oké, most hirtelen találtam egy másikat is
erről is érdekelnének a vélemények:)
az ultra könnyű alumínium váz az kb hány kg lehet?És akkor a sport részt gondolom le lehet szedni ugye?nem abba kell betenni a többit?
rosszabb terepen annyira nem jó akkor?ajaj...
És hogy hogy nincs törés teszt?Úgy árulhatnak babakocsit?pedig elég jónak tűnt...mert az elsőt már láttam, amit másodjára linkeltem azt nem.
A hordozónak nincsen töréstesztje, a babkocsi bevizsgált :-D az jó.
A giordaNI azért ne jó,mert a sportrésze csak egyirányból tolható,ugy hogy a baba nem lát téged,én a chipolinora szavazok,súlyban is jó,de még az espiro vectorra keress rá :-D
hmm...nem tűnik rossznak....tényleg csak 4 kg a váz???hát az nagyon könnyű, könnyebb mint a chippolino...csak a hordozót külön kell megvenni, meg a kosara nem túl nagy, és nekem ez is szempont!De azért nagyon köszi, most erősen elgondolkoztam...mert lehet többször veszek kevesebbet, és könnyebb kocsit viszek föl a másodikra, mint nehezebbet:)
amúgy tudod milyen?Láttad már?
Nekem pont ilyen chipolino babakocsim van,teljesen jó,bár én hordozó nélkül vettem mert az már volt.
Szeretem mert könnyű,2 irányból tolható,szép.
Kicsik akerekei, nagyon hamar fog koszódni és drága.
Röviden ennyi.
Én mózes nélkülit, vagyis csak hordozóval (szerintem a mózes tök felesleges) vettem tavaly januárban más márkát, iszonyat nagy kosárral, elől dupla bolygókerekekkel 50 ezer forintért újonnan.
1 éve használom és nagyon jó.
A gracoról lebeszéllek,mert csak egy irányból tolható,soka hiba lehetőség,el szokott törni a váz ott,ahol az összecsukó automatika van kétoldalt(tehát ahol hajlik)nekem volt ilyenem,nem szerettem,mert rugdostam a kereket.
Az espiro vector tolókarra is tudsz kis bevásárlóhálót venni külön 1000 ft os tétel,és tényleg könnyű,szupi kis kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!