Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények erről a babakocsiról?

Vélemények erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

igazából az a lényeg hogy 3 funkciós legyen, könnyű, mert a 2.ra kell felcipelnem és strapabíró, ne essen szét az első baba után.

Szerintetek ez jó?Akinek van ilyen annak bevált?

Vagy ha van más ötlet, link, azt is szívesen fogadom:)

2010. márc. 31. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha nem akarod macskakövön vagy rosszabb terepen használni,akkor szerintem jó lesz,de a hordit ne vegyétek meg,mert nincsen töréstesztje.
2010. márc. 31. 19:41
 2/13 A kérdező kommentje:

oké, most hirtelen találtam egy másikat is

[link]

erről is érdekelnének a vélemények:)

az ultra könnyű alumínium váz az kb hány kg lehet?És akkor a sport részt gondolom le lehet szedni ugye?nem abba kell betenni a többit?

2010. márc. 31. 19:41
 3/13 A kérdező kommentje:

rosszabb terepen annyira nem jó akkor?ajaj...

És hogy hogy nincs törés teszt?Úgy árulhatnak babakocsit?pedig elég jónak tűnt...mert az elsőt már láttam, amit másodjára linkeltem azt nem.

2010. márc. 31. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:

A hordozónak nincsen töréstesztje, a babkocsi bevizsgált :-D az jó.

A giordaNI azért ne jó,mert a sportrésze csak egyirányból tolható,ugy hogy a baba nem lát téged,én a chipolinora szavazok,súlyban is jó,de még az espiro vectorra keress rá :-D

2010. márc. 31. 19:59
 5/13 A kérdező kommentje:

hmm...nem tűnik rossznak....tényleg csak 4 kg a váz???hát az nagyon könnyű, könnyebb mint a chippolino...csak a hordozót külön kell megvenni, meg a kosara nem túl nagy, és nekem ez is szempont!De azért nagyon köszi, most erősen elgondolkoztam...mert lehet többször veszek kevesebbet, és könnyebb kocsit viszek föl a másodikra, mint nehezebbet:)

amúgy tudod milyen?Láttad már?

2010. márc. 31. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem pont ilyen chipolino babakocsim van,teljesen jó,bár én hordozó nélkül vettem mert az már volt.

Szeretem mert könnyű,2 irányból tolható,szép.

2010. márc. 31. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Kicsik akerekei, nagyon hamar fog koszódni és drága.

Röviden ennyi.

Én mózes nélkülit, vagyis csak hordozóval (szerintem a mózes tök felesleges) vettem tavaly januárban más márkát, iszonyat nagy kosárral, elől dupla bolygókerekekkel 50 ezer forintért újonnan.

1 éve használom és nagyon jó.

2010. ápr. 1. 11:29
 8/13 A kérdező kommentje:
és tied milyen kedves utolsó?küldesz egy linket vagy egy nevet?
2010. ápr. 1. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

nekm azöld-barna van, de a zöld rész hamar koszolódik. igaz mi nem itt vettük, de ugyanannyiba kerül:

[link]

nem tudom, ha ragaszkodzs a mózekosárhoz, szerintem akkor is van kevesebbért más fajta.

2010. ápr. 1. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:

A gracoról lebeszéllek,mert csak egy irányból tolható,soka hiba lehetőség,el szokott törni a váz ott,ahol az összecsukó automatika van kétoldalt(tehát ahol hajlik)nekem volt ilyenem,nem szerettem,mert rugdostam a kereket.

Az espiro vector tolókarra is tudsz kis bevásárlóhálót venni külön 1000 ft os tétel,és tényleg könnyű,szupi kis kocsi.

2010. ápr. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!