Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények erről a babakocsiról?

Vélemények erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

[link]

igazából az a lényeg hogy 3 funkciós legyen, könnyű, mert a 2.ra kell felcipelnem és strapabíró, ne essen szét az első baba után.

Szerintetek ez jó?Akinek van ilyen annak bevált?

Vagy ha van más ötlet, link, azt is szívesen fogadom:)

2010. márc. 31. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mózes azért igencsak fontos,mert egy kisbaba nem görnyedhet 1-1,5 órát a hordozóban,már ha nem muszáj.

Szerintem mindenképpen mózesest válassz,mert ha hason szeret majd a babád aludni a hordi szivás

2010. ápr. 1. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért görnyedne?

Belefektettem, volt benne újszülött szűkító és nem a hordozóban volt. Plusz rá a lábzsák.

nekem semmi bajom a garcoval, erős aváza, jók a kerekei, mátr többször szétszedte apárom, mert kimostam.

Csak szerintem most vann a divatbabkocsik, amik jóval drágábbak és sokaknak ez számít. és némelyik úhygy néz ki, mint valami futurisztikus iszé, gyerek nyomorog benn, a kosarába meg max egy kiló kyneér fér.

minek vett mózest márciusban.

Annyira felesleges a mózes, van lábzsák és nem hiszem, hogy egy 5-6 hónapos gyerek simán elfekszik anáélkül, hogy kilátna. Vagy csak az én 2 gyerekem volt ilyen?

a gracos

2010. ápr. 1. 12:26
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!huh most még nagyon nem látom mi lesz, melyik lenne a legjobb, de megnézegetem amiket mondtatok!Nekem nem számít hogy drága, divatos legyen,de azért kiadnánk több pénzt ha tudnánk, hogy tuti megbízható és nem megy szét az első baba után.
2010. ápr. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!