Husvétra ez megfelelő menű lesz?
Sajnos nagy felhajtást nem tudok csinálni e körül, de vendégek jönnek és a kisfiamnak is ez lesz az első igazi husvétja mert tavaly még csak 3 hós volt nem tudott résztvenni aktívan.
Ezekre gondoltam:
-tyúkhusleves farhátból sok-sok zöldséggel, cérnametélttel
-tejfölös csibepörkölt tésztával vagy nokedlivel, savanyuság
- ha jól jövünk ki anyagilag talán csinálnék még rántott hust krokettel
süti:
-fanta torta
-túros-barackos, charlotte ezt már rég ki akartam próbálni..
-pogácsa
-kokuszos csibe (kisfiamnak) nagyon mutatós és nem kell sok minden hozzá
Ezek megfelelnek egy "ünnepi menünek"?
sajnos időm se sok van a kicsitől, de nem akarom hogy megszólják a vendégek, hisz mi hivtuk meg őket, mi nem tudunk menni.
de ha van valami jó ötletetek azt is szivesen várom
Ez tokeletes menu
Kellemes Husvetot!
Szia! Szerintem ne változtass, ez tökéletes! Én mondjuk a pogácsa helyett inkább linzert sütnék!
Boldog Húsvétot Nektek!
Én pedig sima pörköltet készítenék a tejfölös mellé, ha már lesz savanyúság is, mert a kettőt nem mindenki bírja, sőt van, aki a tejfölöst sem.
Áldott húsvétot:)
köszönöm
de jó akkor marad ez, csak mert ugye sokhelyen annyi féle kaja lesz, hogy 1 hétre is elég lenne :)
a rántott hus helyett meg sütök rántott sajtot medvesajtból olcsó is finom is több izben kapható... nem kell ennyi hus :)
a fanta torta:
ő lenne, még nem csináltam de biztos finom lesz
Szép husvétot Nektek is!
:)
igen abból nagyon ízletes és ugye bár több izben kapható, én eddig sonkásból csináltam nagyon finom.
Arra kell figyelni, hogy duplán kell panirozni és még mielött elkezdenéd a panirozást forgasd meg egy kis hideg vizbe így jobban rá tapad a liszt.
Szia!
En is mindig Andi konyhajabol szemezgetek,ez a kedvenc oldalam.Nalunk madartej-szelet lesz meg lehet,hogy Rakoczi turos.A Fanta-tortat a kisfiam 1 eves szulinapjara akarom elkesziteni.
A menud szerintem is nagyon-nagyon jo:)
Az utolso valaszolonak irnam,hogy nem muszaly pont Medve-sajtot hasznalni,csak ilyen krem-sajt legyen de lehet ez markatlan is.Nagyon egyszeru,finom es mutatos en szalma krumplival es tartarmartassal talaltam.
9 honapos kisfiu anyukaja
Ja,elozo vagyok.Most lattam,hogy irta a kerdezo is.
Ha megnyitod a kerdezo altal belinkelt oldalt akkor csak baloldalt keresd meg az etel receptek kozott ott van rola kep is meg leiras is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!