Nálunk a tanárok nem szoltak ,és nem kértek ilyet,pedig gyakorlo suli itt sem jobb a helyzett,de attol még hétfő iskola nap .nem is értem kitaláloja azt hite hogy mindenkinek van ugraszthato nagymama közelben ? Ez főként az alsósoknál gond otthon hagyna egyedül minden szülö egy alsóst egyedül egésznapra ? Mert valakinek dolgozni is kell járni nem ? Tűntetni,tiltakozni hétvégén tanitás után ,ünnepnap kell .nem olyankor amikor munkanap van .
Egyetértek tüntetés céljával mert az oktatás ,és az egéségügy szar helyzetben van .de rossz eszköz hétföi dolog .
2016. febr. 20. 06:33
12/26 anonim válasza:
4 iskolás gyerekem vannak és mennek iskolába.
2016. febr. 20. 08:28
13/26 anonim válasza:
Nekem 3 iskolás gyermekem van, én magam egyetemi tanár vagyok. Nem mennek iskolába, az ő döntésük, aminek én nagyon örülök.
2016. febr. 20. 08:34
14/26 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, itthon maradna. KLIK-es dolgozó vagyok én is, engem is érint a dolog (nem vagyok pedagógus, de az ő általuk fenntartott intézményben dolgozom én is). Viszont pont múlt héten lőttük el a harmadik napot a gyereknek, többet nem igazolhatok neki. Most született tesója, ezért volt itthon. Így én már nem tartanám itthon még egy napot, így is sokat hiányzott, és alsóban ez azért nem mindegy. De ha nem lennének a jelenlegi körülmények, én itthon tartanám. Igaz, ha nem most született volna tesója, akkor nem nagyon lenne kivel itthon lennie, mert dolgoznék én is.
2016. febr. 20. 11:56
15/26 anonim válasza:
Szóval, aki leírja, hogy mennek a gyerekei, az 0%.
mi nem hasznos ezen a válaszon??
2016. febr. 20. 14:03
16/26 anonim válasza:
Gondolkodom rajta, csak az nem világos, hogy ha x számú gyerek nem megy suliba, az hogyan okozhat változást a rendszerben??????
Csak akkor érhet célt ez az akció, ha a tanárok sztrájkolnak, akkor viszont nem nekem kell igazolnom azt a napot.
2016. febr. 20. 17:02
17/26 anonim válasza:
A nagy nem megy, az egész iskola támogatja a dolgot. A kicsi ovis, nála még nem tudom, talán el tudom vinni magammal, de nem igazán látom értelmét, ha 25 gyerekből 20 ott lesz...
2016. febr. 20. 18:05
18/26 anonim válasza:
Rossz eszköz, jó célért. Nem a gyerekeket kellene eszközként használni ebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!