Ha február 12-én adtam be az átmeneti segély iránti kérelmet, akkor (ha pozitívan bírálják el) mikor hozza a postás/utalják a pénzt?
(ha pozitívan bírálják el)???
Tehát még el sem bírálták, de Te már várod...
Addig izgulj, míg meg nem kapod az értesítést, hogy megkapod, vagy sem. Ha igen, akkor is majd utálják, de ne aggódj, lehet, hogy 3-6 hónap múlva, de akkor a beadás dátumától számított összeget kapod meg.
...jól tudom, hogy a munkanélkülivé válástól számított egy év elteltét követően igényelhet valaki ilyet?
Igen, szükséges munkanélkülinek bejelentkezned!
Ha fiatal vagy szinte biztos, hogy kapsz tingli-tangli munkát és akkor nem kapsz átmeneti segélyt, de fizetést igen (4-6 órásat, hogy ne legyél semmilyen segélyre jogosult.
És így még a regisztrált munkanélkülieknek hirdetett tanfolyamokon sem vehetsz részt. Miért nem jelentkezel egyenesen államilag támogatott tanfolyamokra? Ott még a tudásod bővítése mellett, kapcsolatokra, és némi bevételre (kétszer annyit mint az átmeneti segély) kaphatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!