Gyes alatt születik meg kistesó, vele kapok tgyást és gyedet?
Figyelt kérdés
Ezt miből számolják ki, a régi fizumból, vagy a gyesből?2008. szept. 19. 14:23
1/8 anonim válasza:
Kapni kapsz de sokkal kevesebb tgyást és gyedet fogsz így kapni. Hogy melyik számít igazán én nem vagyok benne biztos, de majd itt megírják neked. Ha gyedből mentél volna gyedbe akkor ugyanannyit kaptál volna.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, ettől tartottam. Egyébként mindenki mást mond, de pár nap múlva szülök, így nemsokára kiderül minden.
2008. szept. 22. 07:49
3/8 anonim válasza:
Szia!
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Sehonnan nem kapok választ a kérdésemre.
Kérlek, megírnád, hogy tényleg sokkal kevesebb tgyást és gyedet kaptál mint az előzőnél vagy ugyanannyit?
Nagyon hálás lennék érte!
Gratulálok a babához!
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Ne aggódj, nem kevesebb. Sőt picit több. A gyes alatt is van átsorolás, a legutolsó bér szerint kaptam a tgyást és a gyedet is. Mintha most jöttem volna el. Ijesztgetnek feleslegesen. Viszont arra figyelj, hogy ha megszületett a pici, le kell mondani a gyesről papíron, különben azt kapod a tgyás helyett. Nekem ezt nem mondta senki, így 1 haviról lemaradtam.
2009. ápr. 28. 07:12
5/8 anonim válasza:
Ennek nagyon örülök, nagyon szépen köszönöm! Pont aznapra van kiírva a szülés dátuma, mikor a fiam 3 éves szülinapja lesz.
Már hetek óta próbálom erre megtudni a választ Tb szakértőktől és nagyon örülök, hogy vannak még ilyen rendes, segítőkész anyukák, mint Te vagy!
Mégegyszer hálás köszönetem! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen! Én is sok helyen érdeklődtem, de mindenki csak ijesztgetett. Nekem úgy jött ki, hogy nagyfiam 3. szülinapja előtt 1 hónappal született a lányom. Most 7 hónapos már! Gratulálok nektek is! Sok szerencsét!
2009. ápr. 28. 21:55
7/8 anonim válasza:
Akkor majdnem ugyanannyi korkülönbség lesz a gyermekeink között. :)
Anno gyes alatt az a lehetőség felmerült, hogy gyes helyett táppénzre veszed magad? Nem jártál volna jobban?
8/8 A kérdező kommentje:
Jobban jártam volna, de a mhely nem engedte, helyettesítőm van szerződéssel, üres státusz meg nem volt, vagy csak ezt mondták!
2009. ápr. 30. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!