3. gyermek születése után milyen támogatásokat, ellátásokat lehet igényelni?
Figyelt kérdés
Gázártámogatás
Családi adókedvezmény
Étkezési támogatás a suliban
Ingyenes tankönyvellátás
Utazási kedvezmények
- Vonat
- Busz
+Anyasági és a családi pótlék
Van még valami?
2016. febr. 17. 16:00
1/15 anonim válasza:
Nincs ingyen ebéd és könyv automatikusan. Jövedelemfüggő.
2/15 anonim válasza:
De igen első, 3 gyerekeseknek automatikusan féláras a sulis kaja, és ingyen van a tankönyv.
Kérdező, pályázzatok nagycsaládos Erzsébet üdülésre!
3/15 anonim válasza:
1.:3 gyereknél automatikus az ingyenes étkezés!Nekem is 3 gyerekem van,amikor a papírt kitöltöttem jogosultságnál a 3 vagy több gyerekes státuszt kellett bejelölni,a kutyát nem érdekli a havi jövedelemünk.
4/15 anonim válasza:
Mármint jövedelmünk,nem jövedelemünk.
5/15 anonim válasza:
Az oviban ingyenes az étkezés, de az iskolában 50%-ot fizetni kell a nagycsaládosoknak.
6/15 anonim válasza:
ezek közül én csak az ingyenes tankönyvet,és fél áras kaját ,utazási kedvezményt budapesten belül nem érvényesek ,gázártámogatás csak anak jó aki vagy családi házban lakik vagy gázkonvektoros gázbojleres házban .
7/15 anonim válasza:
lehet nagycsaládos nyaralásra pályázni?
8/15 anonim válasza:
Nálunk ingyen van az ovis étkezés. Gázártámogatásról még nem hallottam, ezt hol lehet igényelni?
9/15 anonim válasza:
Utolsónak a gázártámogatáshoz:
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! :)
Még a pociban van a 3. gyerkőc,csak érdeklődök! :)
Az üdülésnek hol lehet utánanézni? Arról nem hallottam még.
Családi házban lakunk,szóval a gázártámogatást biztos ki tudjuk használni.
2016. febr. 17. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!